prymule śliczne,,,chyba wszystkie kolorki zakupiłaś sobie Ja w tym roku tylko iebieską kupiłam ,bo takiej nie mam A hibiskusek ładniutki,,,mój teą ma pącze ale jeszcze mały,jak rozkwitnie to pokaże ,tez jest taki ciemno-czerwony hibcie
buszowałam trochę po sklepach z z bączkami byłam na szczepieniu i kota odrobaczyć
Aniu nie wszystkie było z dwadzieścia odmian hibcio jest o pełnych kwiatach różowy
Marzenko06 za wizytę zapraszam jest mi barrrdzo miło
D-M DARIO ,TRZYMAM ZA SŁOWO!!!!!czekam na foteczki
e- babci JADZIU :;230my jak dzieci cieszymy się z każdej roślinki, dobrze ze pani zima była łaskawa i nic nie zabrała .Moze WIOSNA juz niedługo zawita ,będziemy w swoim królestwie jak w niebie ;:
misia53już jestem co prawda przyznam się bez bicia obejrzałam jedynie fotki , ale ogród masz piękny ,nie wiem dlaczego nazwałaś swój wątek ,,Mogło być inaczej ....'' masz śliczne hosty brunery i wiele innych ciekawych roślinek ,których nawet nie-znam
Śliczności a ogród masz na
Witam Wiesiu późnym wieczorkiem
Widzę że zakupy prymulkowe baarrdzoo udane...śliczne
Pozazdrościłam Ci troszkę i postanowiłam jutro też wybrać się na zakupy
Najbardziej nastawiam się na nasionka,ale w czasie zakupów nigdy nic nie wiadomo
marzena06 MARENKO i tu jest ukryta mała tajemnica dlatego tak nazwany został mój ogród.....dom z działką odkupiliśmy ,trochę spraw nie było przemyślane było kilka drzewek nie zastanawiałam się wtedy jak go zaplanować ,teraz było by na pewno inaczej ,ale przepadło i tak dalej juz trzeba coś kompinować
D-MDario ,ale jestem natrętna
KASIU moje też asystentki nieraz łapką machnie mi na klawiaturze i cuda wyjdą
Jadziu masz racje ze nasze zycie szybko przemija i nie zdążył człowiek się obejrzeć ,a tu dzieci dorosłe
deszczowymaj Jadziu już po północy oj oj bardzo udane zakupy,słodkie te prymulki u nas pełne ciężko kupić te wyjątkowo taniutkie dziś widziałam juz trzy krotnie droższe nie mogę Cię znaleść czy masz założony wątek z ogrodem?
Dziewczynki tak wyczekujemy na wiosę na nowe kwiatuchy,a tu nic w ogródeczkach nie chce zakwitnąc i nawet przebiśniegów ani ranników nie widać trzeba pocieszyć się ubiegłorocznymi- Bylica I pachnąca różyczka dla Was miłe