Co tego lata działo się u mnie.
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Co tego lata działo się u mnie.
Bo u Ciebie, widzę, wszystkie roślinki się mają dobrze 

- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U ciebie kochana to zawsze coś ciekawego się dzieje 

- MORANGO
- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Kontakt:
Kalatee
, piękne to za mało powiedziane, zawsze sie ich bałam bo ponoć są trudne w uprawie, a u Ciebie coś pięknego,
gratuluje wschodów, pięknie ci roślinki rosną, a strelicja raz ja siałam i mi nie wykiełkowała
Twoje to piękne okazy 

Ale wysiewów już zrobiłaś
- ja nie mam gdzie trzymać i muszę bezpośrednio do gruntu

Pozdrawiam. Ewa
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewciu,-- Ty nie masz gdzie trzymać???, przecież masz parapety puste
Kasiu,-- miło mi że Ci się podobają moje strelicje, kalatee, inne zieleninki.
Kalatee są u mnie jeszcze krótko, ale żaden listek nie zaczął żółknąć, może dlatego że trzymam je w kuchni, a tam wiadomo,
coś się gotuje to paruje, a one podobno to lubią.
Monisiu,-- to miłe że mnie odwiedzasz, ale nie żartuj sobie ze mnie jak zwykle, cóż u mnie się może dziać, oj tam parę
badyli rośnie
, scindapsusek Cię pozdrawia.
Iwonko,-- jak to dobrze, że niekiedy masz wolne, to troszkę oderwiesz się od codziennego życia, dzięki wizytom na forum,
od razu w większości wątków widać, że jesteś z nami
Graziu,-- ja nie wiem co się dzieje z tymi hiacyntami, u mnie jeden okazał się podpleśniały.
Był podejrzany od początku, bo woda pod nim była mętna, na razie nadal stoi, ale chyba go zlikwiduję, dziękuję za pochwały.
Ewuniu7,-- jest na to rada żebyś coś posiała i doglądała, trzeba kupić nasiona np. begonii, pelargonii, petunii, posiać
i już jest kawałek ziemi w domku, do doglądania
Dorotko,-- dziękuję że mnie odwiedziłaś, myślę że powrócisz jeszcze, ja też lubię fuksje, na ten sezon zamówiłam u Adriana
22 odmiany, więc może zrobię troszkę więcej zdjęć, i wszyscy będziemy podziwiali.
Odwiedziłam także i Ciebie, Twoje fuksje również mnie zachwyciły.Czy przechowujesz je do wiosny, czy wymarzły???

Kasiu,-- miło mi że Ci się podobają moje strelicje, kalatee, inne zieleninki.
Kalatee są u mnie jeszcze krótko, ale żaden listek nie zaczął żółknąć, może dlatego że trzymam je w kuchni, a tam wiadomo,
coś się gotuje to paruje, a one podobno to lubią.
Monisiu,-- to miłe że mnie odwiedzasz, ale nie żartuj sobie ze mnie jak zwykle, cóż u mnie się może dziać, oj tam parę
badyli rośnie

Iwonko,-- jak to dobrze, że niekiedy masz wolne, to troszkę oderwiesz się od codziennego życia, dzięki wizytom na forum,
od razu w większości wątków widać, że jesteś z nami

Graziu,-- ja nie wiem co się dzieje z tymi hiacyntami, u mnie jeden okazał się podpleśniały.
Był podejrzany od początku, bo woda pod nim była mętna, na razie nadal stoi, ale chyba go zlikwiduję, dziękuję za pochwały.
Ewuniu7,-- jest na to rada żebyś coś posiała i doglądała, trzeba kupić nasiona np. begonii, pelargonii, petunii, posiać
i już jest kawałek ziemi w domku, do doglądania

Dorotko,-- dziękuję że mnie odwiedziłaś, myślę że powrócisz jeszcze, ja też lubię fuksje, na ten sezon zamówiłam u Adriana
22 odmiany, więc może zrobię troszkę więcej zdjęć, i wszyscy będziemy podziwiali.
Odwiedziłam także i Ciebie, Twoje fuksje również mnie zachwyciły.Czy przechowujesz je do wiosny, czy wymarzły???
Pozdrawiam, Agata.
- oxalis
- 1000p
- Od: 24 mar 2012, o 00:47

Piękne kalatee, i sadzoneczki: pelargonii i niecierpka... Nie próżnujesz

- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Ja sobie z ciebie żartuję? No wiesz co? Jak możesz
Ja cię bardzo lubię
Ja to mam dwie lewe do wysiewów, na 3 paczki lobelii wzeszło mi .... zero

Ja to mam dwie lewe do wysiewów, na 3 paczki lobelii wzeszło mi .... zero

Wiosna u Ciebie, widzę, pełną parą! Mi się jeszcze nie bardzo chce zabierać za wysiewy 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Agatko cudne masz kwiatuchy, u mnie kalatee nigdy nie chciały rosnąć podsychały im brzegi liści.... chyba miały zbyt sucho....
Widzę, że u Ciebie już wysiewy aż szumią, ślicznie powschodziły niecierpki, ja też je co roku siałam, bardzo lubię te kwiatowe kule
No i pelergonijki, śliczniusie sieweczki- czy to określone kolorki, czy siałaś mieszankę???
Ilość ułanek jakie zamówiłaś dosłownie powala

Widzę, że u Ciebie już wysiewy aż szumią, ślicznie powschodziły niecierpki, ja też je co roku siałam, bardzo lubię te kwiatowe kule

Ilość ułanek jakie zamówiłaś dosłownie powala

- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Piękne kalatee ale nie można mieć wszystkiego. 

- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Faktycznie kalatee u Ciebie mają się świetnie.
Serdecznie gratuluję
A ponieważ, jak napisała Dorotka nie można miec wszystkiego (i niestety nie wszystko chce u nas rosnąc
),
więc ja ich nie mam.
W związku z tym proszę o w miarę częste pokazywanie, żebym mogła napaśc sobie oczy. 

A ponieważ, jak napisała Dorotka nie można miec wszystkiego (i niestety nie wszystko chce u nas rosnąc

więc ja ich nie mam.

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś,-- ja też kiedyś miałam kalatee, z którymi nie mogłam się dogadać, ale ciiiiiiiiiiiii!!!, bo te o tym nie wiedzą
------
Sama jestem zdziwiona, bo stoją w dość ciemnym miejscu, ale mają cieplutko i wilgotno.
Może wiedzą że jest zima, i na razie nie będą wymagać nie wiadomo czego
Aluniu,-- dziękuję za odwiedziny, wiedziałam że jeżeli pokażę kalatee, to zaraz więcej osób się odezwie,
--------
cieszę się że do mnie zajrzałaś, i zapraszam ponownie.
Dorotko,-- tak jestem wzruszona, że znowu Cię u siebie goszczę, wiem że nie można mieć wszystkiego,
----------
ale trzeba próbować, i udawać że nas to nie dotyczy, zapraszam znowu do mnie.
mmax,-- jak to miło że do mnie zajrzałaś, ja już w grudniu przebierałam nogami, a pod koniec lata kupiłam jakieś
--------
tam nasionka, żeby nie zwariować do marca, każdy kombinuje jak potrafi
Monisiu,-- przecież wiesz że ja tak tylko piszę, ja Ciebie też bardzo lubię, Twoje zrozumienie dla wszystkich i wszystkiego
---------
i Twój taki spokój, którego nie da się podrobić, wyciszasz mnie, a ja bardzo cenię takich ludzi, bo mało ich jest.
anabuko 1 Aniu,-- cieszę się że miałaś czas żeby i o mój wątek zahaczyć, myślę że Ty też niedługo zaczniesz
------------------
siać, bo przecież na wiosnę u Ciebie potrzeba tylko kilku roślin, żeby zamienić działeczkę w czarodziejski ogród,
żeby kotek miał gdzie się schować, i obserwować ptaszki
M-Ewo,-- no czemu się dziwisz, przecież wiesz, że nie wszyscy mają kontakt z rzeczywistością, ale mimo to już się cieszę.
---------
Kasiu,-- to miłe co piszesz, staram się nie próżnować, ale gdzież mi do Ciebie królowo
-------
Elciu,-- postaram się pokazywać, ale jak to zrobić żeby nie zanudzać ciągle tym samym, cieszę się że o mnie nie zapominasz
------

------
Sama jestem zdziwiona, bo stoją w dość ciemnym miejscu, ale mają cieplutko i wilgotno.
Może wiedzą że jest zima, i na razie nie będą wymagać nie wiadomo czego

Aluniu,-- dziękuję za odwiedziny, wiedziałam że jeżeli pokażę kalatee, to zaraz więcej osób się odezwie,
--------
cieszę się że do mnie zajrzałaś, i zapraszam ponownie.
Dorotko,-- tak jestem wzruszona, że znowu Cię u siebie goszczę, wiem że nie można mieć wszystkiego,
----------
ale trzeba próbować, i udawać że nas to nie dotyczy, zapraszam znowu do mnie.
mmax,-- jak to miło że do mnie zajrzałaś, ja już w grudniu przebierałam nogami, a pod koniec lata kupiłam jakieś
--------
tam nasionka, żeby nie zwariować do marca, każdy kombinuje jak potrafi

Monisiu,-- przecież wiesz że ja tak tylko piszę, ja Ciebie też bardzo lubię, Twoje zrozumienie dla wszystkich i wszystkiego
---------
i Twój taki spokój, którego nie da się podrobić, wyciszasz mnie, a ja bardzo cenię takich ludzi, bo mało ich jest.
anabuko 1 Aniu,-- cieszę się że miałaś czas żeby i o mój wątek zahaczyć, myślę że Ty też niedługo zaczniesz
------------------
siać, bo przecież na wiosnę u Ciebie potrzeba tylko kilku roślin, żeby zamienić działeczkę w czarodziejski ogród,
żeby kotek miał gdzie się schować, i obserwować ptaszki

M-Ewo,-- no czemu się dziwisz, przecież wiesz, że nie wszyscy mają kontakt z rzeczywistością, ale mimo to już się cieszę.
---------
Kasiu,-- to miłe co piszesz, staram się nie próżnować, ale gdzież mi do Ciebie królowo

-------
Elciu,-- postaram się pokazywać, ale jak to zrobić żeby nie zanudzać ciągle tym samym, cieszę się że o mnie nie zapominasz

------
Pozdrawiam, Agata.
Agatko na pewno będę tu zaglądać znacznie częściej