Ponoć jutro ma być ostatni zimny dzień. Oby bo mnie niedługo sz.... trafi
Śniegu prawie juz nie ma i to jest dobra informacja, natomiast błoto okrutne. Trawnik wygląda koszmarnie, z jeziorka zszedł lód i niestety mam do wyłowienia rybie zwłoki
Majeczko, Martunia, dziękuję
Maluszek jest słodki, juz są w domu, wybieram się w odwiedziny w przyszłym tygodniu.
Gosia, u nas tez są jeszcze miejsca gdzie śniegu sporo, zwłaszcza za miastem. Ale już niedlugo. na przyszły tydzień w piatek zapowiadają u nas 17 stopni. Aż się wierzyć nie chce.
Marta, u mnie też masa wody. Mlaszcze pod butami. Wszędzie błoto. Nie wiem kiedy uda mi się cos zrobić w ogrodzie.
Reniu, Marto, Aniu, przy zapowiadanych temperaturach śnieg szybko zejdzie. Oby ta wiosna juz przyszła na dobre. Niedługo ogrody nam zakwitną na wyścigi.
Aprilko, ciemierniki o dziwo rosną u mnie dość dobrze i do tego sie rozsiewają. Parę siewek już poszło do forumowych ogródków.
Pisze o dziwo, bo to roślina na zasadowe podłoże a u mnie raczej kwaśno. Ale jakoś dają radę.
Ciemierniki, które rosną u mnie to ciemierniki wschodnie, w tym roku w Biedronce kupiłam ciemiernika białego i czeka na wysadzenie.
Ewka, proszę bardzo. U mnie hako rośnie na brzegu oczka, bardzo dekoracyjna trawa
Jeszcze trochę wczesnej wiosny

Azalie tylko czekają