Dom
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lut 2012, o 12:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Dom
Witam
Dziewczyny ,pamiętam że moja mama tez swego czasu robila żólty ser na bazie białego,musze spytac ją o przepis,ale w necie znalazlam kilka ciekawych
Dziewczyny ,pamiętam że moja mama tez swego czasu robila żólty ser na bazie białego,musze spytac ją o przepis,ale w necie znalazlam kilka ciekawych
Moja nieuleczalna choroba, cz.2
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Justynko!
Wczoraj pierwszy raz trafiłam do Twojego wątku i jak zobaczyłam Wasz dom na pierwszej stronie - to nie mogłam przestać czytać i oglądać
Fantastyczna atmosfera zarówno w domu, który będzie mi się kojarzył z kuchnią węglową i w ogrodzie - gdzie punktem rozpoznawczym będzie zawsze biały płotek. No i zwierzęta zarówno te Wasze na stała i te na "tymczasem". Piękne okolice.. Wszystko to co lubię najbardziej.
Wprawdzie prawie całe życie mieszkam w mieście, ale zawsze mówiłam - że urodziłam się w złym miejscu. Powinnam mieszkać na wsi.
Teraz mam namiastkę(działkę) i korzystam ile wlezie.
Przykro mi że straciliście pieska. Wiem jak to jest, rok temu 4 grudnia odszedł mój kot. Pomimo, że w domu zostały jeszcze trzy futerka - to pustka po Mefiku ciągle jest odczuwalna. Trzymaj się Justynko.
Wczoraj pierwszy raz trafiłam do Twojego wątku i jak zobaczyłam Wasz dom na pierwszej stronie - to nie mogłam przestać czytać i oglądać

Fantastyczna atmosfera zarówno w domu, który będzie mi się kojarzył z kuchnią węglową i w ogrodzie - gdzie punktem rozpoznawczym będzie zawsze biały płotek. No i zwierzęta zarówno te Wasze na stała i te na "tymczasem". Piękne okolice.. Wszystko to co lubię najbardziej.
Wprawdzie prawie całe życie mieszkam w mieście, ale zawsze mówiłam - że urodziłam się w złym miejscu. Powinnam mieszkać na wsi.
Teraz mam namiastkę(działkę) i korzystam ile wlezie.
Przykro mi że straciliście pieska. Wiem jak to jest, rok temu 4 grudnia odszedł mój kot. Pomimo, że w domu zostały jeszcze trzy futerka - to pustka po Mefiku ciągle jest odczuwalna. Trzymaj się Justynko.
- paputowy dom
- 200p
- Od: 11 cze 2012, o 21:56
ja też tutaj przyszłam przez kogoś... z wrażenia już nawet nie wiem przez kogo ... ktoś gdzieś zalinkował twój wątek... zostaję na zapiecku
trzeba kiedyś zorganizować balety... ty robisz sery, u mnie się kiełbasy robią, ktoś ciasta weźmie i mamy bal
pozdrawiam cieplutko

pozdrawiam cieplutko

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Justynko zwiedziłam dziś Twoje królestwo i powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem
Cudny dom z charakterem, utrzymany w cudownym klimacie..... no ciągle wracam do zdjęć i podziwiam...... a w drzwiczkach do szafek kuchennych to się zakochałam na amen....są przepiękne
Wianuszek śliczny, ja w tym roku jeszcze nie zaczęłam robić ozdób świątecznych..... chyba wyjdą mi na Wielkanoc

Wianuszek śliczny, ja w tym roku jeszcze nie zaczęłam robić ozdób świątecznych..... chyba wyjdą mi na Wielkanoc

U mnie zawsze koty wchodziły na choinkę, najpierw interesowały się z dołu ...a później to hasały po całym drzewku;-) Na dole wieszam tylko nie szklane drobiazgi i jakoś się udaje ( z małymi stratami).
Pozdrawiam.M
Pozdrawiam.M

- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Justynko ciepłych i pogodnych Świąt, wiele radości i pozytywnej energii 

Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- paputowy dom
- 200p
Kochani dziękuję za miłe słowa i WASZĄ obecność w paputowym domu. Dom żyje energią dobrych ludzi i zwierząt. Zapraszam.
Siedzę w kuchni, pitraszę i podczytuję forum. Dzisiaj robiłam orzechowca i moją ulubioną skórkę pomarańczową w czekoladzie. Upiekłam też chlebek.
Uwielbiam świąteczne zapachy: pomarańcze, miód,cynamon, anyż, gorzka czekolada.
Udało mi się "odrestaurować"
starą skrzynię, przyczepiłam do niej takerem koronkę.

Siedzę w kuchni, pitraszę i podczytuję forum. Dzisiaj robiłam orzechowca i moją ulubioną skórkę pomarańczową w czekoladzie. Upiekłam też chlebek.
Uwielbiam świąteczne zapachy: pomarańcze, miód,cynamon, anyż, gorzka czekolada.
Udało mi się "odrestaurować"

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Kilmat domu jak zawsze zachwyca
Koronka piękna...
Zapachy to dla mnie ważna część świąt. Od zapachu wypranych firanek, po zapach cytrusów i ciast.
A może byś sprzedała przepis na skórkę pomarańczową w czekoladzie?

Zapachy to dla mnie ważna część świąt. Od zapachu wypranych firanek, po zapach cytrusów i ciast.
A może byś sprzedała przepis na skórkę pomarańczową w czekoladzie?
- paputowy dom
- 200p
Aniu skórkę robiłam z przepisu, który jest zamieszczony na blogu moje wypieki. W przepisie są dwa pomarańcze ale ja robię z trzech. Trochę pracochłonna ta skórka ale warto.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Justynko, nie wiem czy od Ciebie czy od Twojego domu, ale bije spokój! skrzynia piękna! czy już pokazywałaś tą ścianę wyłożoną kamieniami, bo jakoś nie kojarzę. Bardzo oryginalny pomysł; pod schodami nastrojowo!
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
Marysiu - była już pokazana ta ściana z kamieniami,. Zgadzam się - z tego wątku bije spokój i udziela się czytającym.