Sosenki4 pisze:w okolicy jest dużo bzów, wszystkie takie jak u mnie, choć jest też biały, którego rok temu uszczknęłam sobie i widzę, że jest też ciemnofioletowy, muszę zagadać ;-), może też uszczknę ?
Azja jest rzeczywiście wdzięczna za dom, a jaka rozumna, wierna, kochana... Brak mi słów, żeby ją nachwalić.![]()
![]()
![]()
![]()
Azja to rasowy pies, Biały Owczarek Szwajcarski. Rasa ta w genach ma opiekuńczość, co widać na ostanich zdjęciach.
I tak przy okazji pokazałam innch naszych przyjaciół Króliki. Baranek francuski - wyrośnięta miniaturka, też z adopcji podobnie jak Azja i zwykły królik domowy z domieszką lwa holenderskiego
-- 30 maja 2012, o 11:19 --
zagrzebałam się w wstawianie zdjęć i nie zauważyłam nowego wpisu ...
Renzal - mój bez też był trochę podcięty od strony ulicy. Z konieczności, bo jakoś musieliśmy siatkę tam zrobić. Bez od ulicy ma pnie wysoko ogołocone z gałęzi, a od ogródka gałęzie do ziemi i odrosty z korzeni.
Chętnie popatrzę na Twoje krzaki.
Piękny biały owczarek - az szok że z adopcji - dużo działałam w adopcjach i serce pęka co ludzie robią z psiakami i nie tylko jak widać u ciebie - mnie już nerwy nie pozwalają aktywnie działać w tym temacie - barkuje czasu i sił dla własnych ale WIELKI SZACUN DLA WAS I DLA LUDZI WAM PODOBNYM