aleksanderk pisze:Trzmielinko -Renato mam aktualne zdjęcia trzmieliny .
Na forum z nimi - niech się ludziska nacieszą tak pięknym widokiem!!!!! (a zwłaszcza Renatka )
Pozdrawiam
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Spokojnie! Będą jeszcze ładniejsze!
No i mam na co czekać!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Zbigniewie nie powiem wysoka i ładna .
Nie chcę się licytować - to moja -od trzech lat przycinana z góry ,miała by ponad 4 metry . teraz ma 3 metry , niedługo ją ciachnę ostrio idzie do góry .
A tak wygląda w środku
Pełny relaks po działaniach -przycinanie wiciokrzewów ,nie do pokazania ,a ja tak [chyba ]
Witaj Olku!
Wszystkie zdjęcia super!
Muszę Ci zdradzić, że grono miłośniczek ,,choinki trzmielinki" rośnie!
Może założymy Fan Club?
pozdrawiam
Renata
Super! To lepsze niż znaczki klubowe! Powinni nazwę trzmielinki zmienić na Aleksander Wspaniały!
Lepszy Fan Club niż miejsce kultu (większa szansa, że miłośniczki nie zadepczą Ci ogródka)
Przejrzałam ostatnie str. Twojego ogrodu, żeby Cię nie zgubić- wpisuję się;:138 Reszta później Pozwoliłam sobie wrzucić to piękne zdjęcie Twoich iglaczków