Maju jestem
Sieweczki stoją sztywno, nakryte woreczkiem i będę wietrzyć codziennie. Dostałam od Justynki nawóz wspomagający rozwój korzeni to pomogę im troszkę w rozwoju Tylko z jednego rodzaju nie zrobiłam szczepki bo kurcze cała fuksja ma tylko 4 gałązki duże i same malutkie bo mi ją połamało kilka razy Najwyżej zrobię sadzonki w sierpniu bo jest śliczna.
Jak ci minął dzień ??
Ale sadzoneczek to chyba fuksje długo one muszą się ukorzeniać bo w tym jakoś zielona jestem.Jeszcze raz dodam fuksje masz cuuuuuudne A i pytałaś czy właścicielka to taka laska jeśli o tą na zdjęciu chodzi to tak chyba że cudze podmieniłaś
Monisiu ciszę się,że jesteś to poczekamy kochana do sierpnia ,spokojnie na pewno się da
a ja nie mam takiego nawozu,ale dałam ukorzeniacz ,tamte co robie na drzewka rosą w oczach a mój dzień? taki sobienajgorzej było mi wstać po urlopie ale jutro się wyśpię Rozalko sadzonki Fuksji ukorzeniają sie do dwóch tygodni,a ja zdjęcia na pewno nie podstawiałam na pewno to ja a za komplement w takim razie bardzo dziękuję
buziaczki
Tak Monisiu,dokładnie tyle czekałam na poprzednie ,ale tu musimy wziąć na to poprawkę kilku dni tak myśle,bo nie ma co ukrywać jest wiele zimniej niż miesiąc temu
Pogoda dziwna znowu zachmurzone ,jutro chyba już ma byc lepiej
Wczoraj zauwazyłam ,że moje Surfinie mszyca oblazła musiałam szybciutko zaaragować Monisiu robisz dzis porzeczkowca??? bo ja wpadam z kawusią
Siemka! Co ciekawego się dzieje na werandce? Moja Mamina do bigoniku Majki robi dziś mielone! hahaha jeszcze niech ktoś ciacho zrobi to będzie obiad z 3 dań rozpostarty od Kujaw do Pomorza!