Mój ogród - moja pasja - zakątek pod lasem
- mada83
- 200p
- Od: 3 lut 2012, o 14:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród - moja pasja - zakątek pod lasem
Dziękuję
Nareszcie będę mieć wolne soboty
Teraz tylko niech już wiosna przyjdzie, będzie można odpoczywać w ogrodzie - z grabiami
Dziś jadę po ziemię po pracy i powsadzam do skrzyneczek dalie i begonie wreszcie

Nareszcie będę mieć wolne soboty

Teraz tylko niech już wiosna przyjdzie, będzie można odpoczywać w ogrodzie - z grabiami

Dziś jadę po ziemię po pracy i powsadzam do skrzyneczek dalie i begonie wreszcie
Pozdrawiam Magda
Magdziu cały czas śledząc twój wątek zastanawiałam się po co Ci taras i tak pięknie wykończony na który nie mas wyjścia z domu tylko musisz biegać na niego w koło albo wychodzić oknem. Ku mojemu miłemu zaskoczeniu zobaczyłam piękne wyjście z domu na taras i jeszcze na dodatek świetny pomysł że jest ono z kuchni i można wynieść coś niecoś nie depcząc po salonie jak to na ogół bywa. Bardzo mi się ten pomysł podoba.

-
- 200p
- Od: 9 sty 2013, o 21:42
Witam
Madziu,właśnie prześledziłam cały Twój wątek
jestem pod wielkim wrażeniem Twojego przepięknego ogrodu i pracy.. jaką musiałaś w niego włożyć
Pozdrawiam cieplutko i obiecuję często zaglądać

Pozdrawiam cieplutko i obiecuję często zaglądać

Joanna
Madziu gratuluję, już po stresie.
Będę tu zaglądać dopiero po świętach.Niech te Święta upłyną Wam w ciepłej ,rodzinnej atmosferze ,niech będą zdrowe , radosne , niezapomniane i wolne od trosk dnia codziennego.
Będę tu zaglądać dopiero po świętach.Niech te Święta upłyną Wam w ciepłej ,rodzinnej atmosferze ,niech będą zdrowe , radosne , niezapomniane i wolne od trosk dnia codziennego.

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- mada83
- 200p
danutab ciesze się, że zaglądasz. Taras to dość skomplikowana spraw - dla mojego kochanego M całkowicie zbędną (przynajmniej do czasu za nim powstał) dlatego tworzył się powolutku, wyjście było planowane od początku - przynajmniej przeze mnie
- ale musiało poczekać na swoją kolej.
deszczowymaj Joanna ciesze cię, że przypadł ci do gustu mój zakątek, zapraszam częściej.
julianna dziękuję
, dla ciebie również cudownych świąt w gronie rodziny 
Wszystkim zaglądającym życzę zdrowych, pogodnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze

deszczowymaj Joanna ciesze cię, że przypadł ci do gustu mój zakątek, zapraszam częściej.
julianna dziękuję

Wszystkim zaglądającym życzę zdrowych, pogodnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze

Pozdrawiam Magda
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja również życzę Wesołego Alleluja.
Ale czy atmosfera ciepła? Raczej nie
Ale czy atmosfera ciepła? Raczej nie

- mada83
- 200p
Gosiu z lampką wina i przy kominku - ciepła 
Pozdrawiam

Pozdrawiam

Pozdrawiam Magda
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
No tak, a ja cały czas przeżywam zewnętrzną aurę 

- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Witaj Magdo
Bardzo spodobały mi się Twoje kwietniki z hostami i żurawkami , szczególnie ten pod dębem wygląda ciekawie . Dobrze mieć kawałek swojego lasku a w nim taka uroczą altankę. Masz jeszcze sporo miejsca do obsadzenia i to lubię , możesz puścić wodze fantazji .Też mam działkę przy lesie,dlatego wpadłam zobaczyć jak ty łączysz duże drzewa z ogródkowymi zamysłami. Patrząc na zdjęcia od początku ogródek nabrał rumieńców, na pewno w to lato będzie jeszcze bardziej uroczo
Tylko niech ta wiosna w końcu przyjdzie!!!

Bardzo spodobały mi się Twoje kwietniki z hostami i żurawkami , szczególnie ten pod dębem wygląda ciekawie . Dobrze mieć kawałek swojego lasku a w nim taka uroczą altankę. Masz jeszcze sporo miejsca do obsadzenia i to lubię , możesz puścić wodze fantazji .Też mam działkę przy lesie,dlatego wpadłam zobaczyć jak ty łączysz duże drzewa z ogródkowymi zamysłami. Patrząc na zdjęcia od początku ogródek nabrał rumieńców, na pewno w to lato będzie jeszcze bardziej uroczo

Tylko niech ta wiosna w końcu przyjdzie!!!
- mada83
- 200p
Cześć Beatko
Oj tak niech już ta wiosna wreszcie przyjdzie
.
Moje plany ogrodowe nie są sprecyzowane to raczej takie pójście na żywioł. Na pewno będę coś dosadzać, coś przesadzać, grzebać w ziemi i czerpać z tego przyjemność - jak już wreszcie nie będzie tego głupiego śniegu
Gosiu mnie też wkurza ta aura zimowa, ale staram się nie denerwować by czas spędzony w rodzinnym gronie był przyjemny.

Oj tak niech już ta wiosna wreszcie przyjdzie

Moje plany ogrodowe nie są sprecyzowane to raczej takie pójście na żywioł. Na pewno będę coś dosadzać, coś przesadzać, grzebać w ziemi i czerpać z tego przyjemność - jak już wreszcie nie będzie tego głupiego śniegu

Gosiu mnie też wkurza ta aura zimowa, ale staram się nie denerwować by czas spędzony w rodzinnym gronie był przyjemny.
Pozdrawiam Magda
- mada83
- 200p
Witajcie
Kupiłam sobie dziś różyczkę pnącą Flammentanz
, naoglądałam się jej u Agi i zdecydował, że pójdzie na pergole w okolicach altany. Zobaczymy czy będzie ok.
Kupiłam sobie dziś różyczkę pnącą Flammentanz

Pozdrawiam Magda
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Hmm ciekawa jak nam będzien rosnąć 

- mada83
- 200p
Będzie, będzie
, nie może być inaczej 

Pozdrawiam Magda
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Madzia myślę , ze będziesz zadowolona .
Kupiłam ją z przypadku , dużo wczesniej nim wsiąkłam w FO . Nie była kopczykowana , ani specjalnie nawożona , a mimo to pieknie rosła i kwitła .
Pozdrawiam po świątecznie
Kupiłam ją z przypadku , dużo wczesniej nim wsiąkłam w FO . Nie była kopczykowana , ani specjalnie nawożona , a mimo to pieknie rosła i kwitła .
Pozdrawiam po świątecznie