Moja działka-danutab cz.4
- Tosia1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka-danutab cz.4

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gratuluję tak cennego zakupu w postaci Dakoti.
Teraz będzie Ci weselej i przyjemniej w 4 ścianach.
Mizianko dla kociaczka i dzięki za bukiecik.
Teraz będzie Ci weselej i przyjemniej w 4 ścianach.

Mizianko dla kociaczka i dzięki za bukiecik.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
SLiczny kocurek juz nie będzie ci smutno Danusiu jak on fajnie sie patrzy
. Juz sie w nim zakochałam i wcale sie nie dziwię ,że Ty również

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
O! Widzę, że kotek już się uspokoił
Mądre ma spojrzenie i piękną twarz. Jest cudny!
Danusiu, nie myslałam, że róża mogłaby wydać tylko jeden kwiat w ogóle, ale jeden taki super nadzwyczajny
W/g Twoich kryteriów, to moją różą sezonu 2011 była bez wątpienia Konigliche Hoheit, bladawiec!

Danusiu, nie myslałam, że róża mogłaby wydać tylko jeden kwiat w ogóle, ale jeden taki super nadzwyczajny

W/g Twoich kryteriów, to moją różą sezonu 2011 była bez wątpienia Konigliche Hoheit, bladawiec!

- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Danusiu
kociak uroczy 

- Tosia1

Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Danusia obejrzyj tą stronkę - http://www.photomazza.com/?Rose-archivio-fotografico-di
A tu obejrzyj Orsolę i Florence - http://www.rosen-direct.de/en/Guillot-roses
A tu obejrzyj Orsolę i Florence - http://www.rosen-direct.de/en/Guillot-roses
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Tosiu widocznie wyczuwają że się nimi zaopiekujesz, masz taki dar oraz wielkie
i one to wyczuwają. Szkoda tylko że nie mogłaś go zatrzymać bo był bardzo ładny.
Grażynko Dakot jest bardzo grzeczny i przyjazny a wymizać przyjdź sama masz kawałek.
Jadziu to wiesz że nie jest mi smutno jak siedzę przy komp.on siedzi obok na pufie i abym nie zapomniała że jest od czasu do czasu na mnie łapka sięga pomruczy i dalej śpi.
Izuniu a już myślałam że wystarczy Ci tylko jeden kwiat na krzaku
. Myślę że to dobry wybór pamiętam jak o niej mówiłaś jak bardzo chciałaś by się rozwinęła jak tam przyjechałam, abym mogła ją zobaczyć i powąchać to właśnie takie nasze zachowanie względem jakiejś róży stawia ją na czele innych.
Myślę że poproszę Cię o ukorzenienie mi twojej róży 2011 w przyszłym roku bo ja nie mam do tego cierpliwości a rzeczywiście jest w moim kolorze.Kotek już się oswoił i jest bardzo grzeczny nie psoci.
Marto i Halinko dzięki
Ponieważ na działce już nic nie kwitnie i już praktycznie się tam nie chodzi a mam jeszcze sporo zdjęć których nie pokazywałam więc teraz jest taka okazja by powspominać.

Grażynko Dakot jest bardzo grzeczny i przyjazny a wymizać przyjdź sama masz kawałek.

Jadziu to wiesz że nie jest mi smutno jak siedzę przy komp.on siedzi obok na pufie i abym nie zapomniała że jest od czasu do czasu na mnie łapka sięga pomruczy i dalej śpi.
Izuniu a już myślałam że wystarczy Ci tylko jeden kwiat na krzaku

Myślę że poproszę Cię o ukorzenienie mi twojej róży 2011 w przyszłym roku bo ja nie mam do tego cierpliwości a rzeczywiście jest w moim kolorze.Kotek już się oswoił i jest bardzo grzeczny nie psoci.
Marto i Halinko dzięki

Ponieważ na działce już nic nie kwitnie i już praktycznie się tam nie chodzi a mam jeszcze sporo zdjęć których nie pokazywałam więc teraz jest taka okazja by powspominać.

- Tosia1

Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
Witaj Danuśka.No,odsapnęłam już po robocie.Jeszcze tylko kosmetyka i oczekiwanie na stół i krzesła-ale to nieporządku już nie zrobi.POki co stoi okrągły z ogródka i krzesełka.I jest oky.
M był 2 razy i niestety nie zastał nikogo,jeszcze zrobimy jedno podejście .Jak będzie to dam znać(ja też bym odnowiła 2 krzaczki)
Kiciuś do zapieszczenia.Czy on jest czarny?
Ogród prezentuje się doskonale.
M był 2 razy i niestety nie zastał nikogo,jeszcze zrobimy jedno podejście .Jak będzie to dam znać(ja też bym odnowiła 2 krzaczki)
Kiciuś do zapieszczenia.Czy on jest czarny?
Ogród prezentuje się doskonale.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
DANUSIU a tak sie martwiłaś ,ze nie zdążysz wszystkiego zrobić przed zimą . Pogoda była łaskawa i wszystko zrobiłaś na czas i już masz spokój ,żeby zająć sie swoją mięciutką przytulanką . Ma piękne oczy mizianko dla niego
Grażynko bardzo ciekawa historia róż Giuseppe Mazza nie mówiąc o pięknych różach i cudownych ogrodach Księżnej Monaco. Natomiast Rosen Direct znam bo kupowałam już tam róże.
Tosiu mam kilka zdjęć z takim naświetleniem ale później go zmieniłam bo zbliżenia źle wychodziły.
Anka cieszę się razem z tobą bo wiem co to remont w domu mnie też trzeba go zrobić ale ciągle zwlekam a może samo się zrobi
, malinami się nie przejmuj może na wiosnę będą. Mój Dakot jest czekoladowy.
Jadziu gdyby nie te anomalia pogodowe na pewno bym nie zdążyła bo kto to widział o tej porze roku tak ciepło nasze róże już się budzą jak taka pogoda będzie dalej to może być źle z nimi. Dobrze że pozwala się głaskać bo ten poprzedni tego nie lubił.
Ciąg dalszy wspomnień

Tosiu mam kilka zdjęć z takim naświetleniem ale później go zmieniłam bo zbliżenia źle wychodziły.
Anka cieszę się razem z tobą bo wiem co to remont w domu mnie też trzeba go zrobić ale ciągle zwlekam a może samo się zrobi

Jadziu gdyby nie te anomalia pogodowe na pewno bym nie zdążyła bo kto to widział o tej porze roku tak ciepło nasze róże już się budzą jak taka pogoda będzie dalej to może być źle z nimi. Dobrze że pozwala się głaskać bo ten poprzedni tego nie lubił.
Ciąg dalszy wspomnień

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Danusiu te wszystkie kolorowe plamy na zdjęciach to są Rh
Kolory masz ich śliczne a te w tonacji czerwieni to już absolutnie superowe.
To kociś jest czekoladowy, czyli smakowity ci on. A to już takiego dużego kupiłaś

To kociś jest czekoladowy, czyli smakowity ci on. A to już takiego dużego kupiłaś