więc w końcu się doczekałam

Phal. I-Hsin Salmon Copper Star zakwitł

i Phal. Princess Kaiulanii Chin Yeo otworzyła drugiego kwatka

arlet3 pisze:Sylwio ślicznie i bajecznie kolorowo kwitną Twoje storczyki
Ciekawa jestem co Ty przywieziesz z wystawy![]()
Szkoda, że dziś nie byłaś
Dziękuję,księżniczka bajeczna jest potwierdzam jej kolory,zapach...Modesta strajkuje i nie rozwinęła się bardziejnieinna pisze:Oj Sylwuś, ależ kwiaty! Chwilkę mnie tu nie było, i mam co oglądać.... Księżniczka Kaiulanii Chin Yeo jest bajeczna, kolory ma tak intensywne, radosne...brak słów po prostu, a to jej zdjęcie w "perełkach" zrobiłaś przecudowne. I-Hsin Salmon Copper Star też zachwyca, czekam na zdjęcia rozwiniętej Modesty z niecierpliwością i niemałą (acz życzliwą) zazdrością
Anno pisze:Phalaenopsis Princess Kaiulanii Chin Yeo
Phal. I-Hsin Salmon Copper Star również piękny.
justus27 pisze:Obydwa kwiatuszki przepiękne... Nie wiem czemu, ale woskowce najbardziej mi się podobają. Może przez ten "blask"
lucynaf pisze:Justynka ma rację, ten blask jest piękny, a przy nim kolory nabierają mocy, cudeńka.
tomkoc pisze:Modesta, I-Hsin Salmon Copper Star, Princess Kaiulanii Chin Yeo -PIĘKNE
stynka0207 pisze:Jest czym oko nacieszyć.
ewarost pisze:Obydwa piękne i bardzo oryginalne kolorki![]()
![]()
niech kwitną jak najdłużej
Dziękuję Joasiu,niestety Penang Girl stracił pączusia i będę musiała trochę poczekać,aż się nowy pojawiJoasiaM pisze:Sylwio Phalaenopsis Princess Kaiulanii Chin Yeo po prostu bajeczny, i pozostałe storczyki prześliczne. Czekamy w takim razie na rozkwit Penang Girl.
Wiem,że ciężko jest go zdobyć,obiecuję Ci,że jak będzie keik to masz pierwszeństwoStorczykowa pisze:Princess kaiulani jest taki piękny... To jedno z moich największych marzeń, a niestety nigdzie go nie ma, więc nie mam jak kupić((. A Chciałabym właśnie takiego jak twój, najlepiej kwitnącego, a na żadnej stronie nie ma tego storczyka.