Ogródeczek An-ki cz.3
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródeczek An-ki cz.3
ANUŚ wstawiłam u mnie tego pąka sa podobne choć nie całkiem zresztą sama oceń może do jutra trochę się otworzy i można będzie coś więcej zobaczyć . Deszczowe fotki są śliczne chociaż sam deszcz już nie . Dzięki za fotki robione z narażeniem życia ;:196mam nadzieję ,że nie dałaś się im za bardzo wyssac 

Anka dzięki, jest na liście co do kupna to się okaże wszystkich i tak nie da się kupić bo i gdzie wsadzić.Niestety będzie trzeba wybrać a to bardzo trudne.
- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzięki za pomoc - wyjaśniło się i tak zakwitła mi Pastella - teraz muszę czekać na Giardinę, jak tam Artemis?
Moja Augusta zakwitła 4 kwiatami.
Moja Augusta zakwitła 4 kwiatami.
Moniu-dziękuję za wiadomość
Chatte-patyczków ile tylko zechcesz tyle będziemy pobierać.
Zdjęcia zrobię i wstawie.
Kogrusia to pewnikiem dzisiaj było wysadzanie wiaderkowych bo pogoda dopisała.
Ja się nawkopywałam różnych,podrzuconych przez Nelę bylinek.Już się cieszę na ten widok gdy zakwitną.
Jadziu pąk niby podobny tylko ta gałązka innego,ciemnego kolorku.Już za chwilkę będziemy wiedziały co w trawie piszczy.
Wyssać się tak całkiem nie pozwoliłam,ale jednak miały ucztę gdy bez ruchu chwilkę postałam by zrobić zdjęcia.Okropne małe bestie.
Danusiu ten ból znam z autopsji.Co ja mam powiedzieć -przecież twoje areały 3x takie jak moje albo i wiecej.Wszystkiego nie możemy posiadać i z tym trzeba się zgodzić.

Chatte-patyczków ile tylko zechcesz tyle będziemy pobierać.

Kogrusia to pewnikiem dzisiaj było wysadzanie wiaderkowych bo pogoda dopisała.
Ja się nawkopywałam różnych,podrzuconych przez Nelę bylinek.Już się cieszę na ten widok gdy zakwitną.
Jadziu pąk niby podobny tylko ta gałązka innego,ciemnego kolorku.Już za chwilkę będziemy wiedziały co w trawie piszczy.
Wyssać się tak całkiem nie pozwoliłam,ale jednak miały ucztę gdy bez ruchu chwilkę postałam by zrobić zdjęcia.Okropne małe bestie.
Danusiu ten ból znam z autopsji.Co ja mam powiedzieć -przecież twoje areały 3x takie jak moje albo i wiecej.Wszystkiego nie możemy posiadać i z tym trzeba się zgodzić.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Małgosiu byłam i widziałam .Pastella jak Giardina-delikatna i wspaniała.Powiedz mi czy to Bailando czy inna z zakupionych.(First Lady,Bonita Ren.Aphrodite,Bailando)

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Deirde
Aniu - a gdzie zdjęcie? U mnie Bailando zakwitnie za dwa dni, na razie kwitnie Baronesse.
Jakie piękne.Dobrze,że chociaż Warwicka mam bo bym nie usnęła.
Ach ta zazdrość!!
Jak pogoda?

Jak pogoda?

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Anuś już sobie wyobrażam co by to było gdybyś miała większą działkę 

- Deirde
Pocieszę Cię - to jest piękna, zjawiskowa Aphrodite. Bailando ma więcej niż jeden kwiat na łodydze, to róża bukietowa.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ANIU dziś znowu zrobiłam zdjęcia tej róży i zakwitła mi nowa róża ta ,którą ktoś na jesieni zidentyfikował jako Heimatmelodie a mjuż się wściekałam ,że mnie oszukano . Niestety tam gdzie miałam znacznik tam wsadziłam Chopina . Nie wiem czy to będzie ta Heimatmelodie ,ale nieszkodzi . Jest piękna
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wkleiłaś u Agness jakąś piękność w donicy. Cóż to takiego?
Czyli jak mam znaleźć tę krzaczastą. Nie chcę 4,5 m. Czy nasi sprzedawcy będą wiedzieli co sprzedają?
Czyli jak mam znaleźć tę krzaczastą. Nie chcę 4,5 m. Czy nasi sprzedawcy będą wiedzieli co sprzedają?
Danusiu to pewnie poszłabym z torbami,bo to wielce kosztowna pasja.
Jadziu-byłam u Ciebie i musimy zaczekać na rozwinięcie pąka.
Małgosiu to bardzo się cieszę tym bardziej,że pierwszą straciłam(tylko jedną) .Przez to pogmatwałam gdzie co posadziłam.Dzięki.Dzisiaj ma 1 kwiat ale bardzo duży-6cm i taki pełny.

Małgosiu- Margo zobacz Schneewitchen u Liski i zapytaj ją o zdanie.Mnie osobiście już oczarowała bo to prawdziwa śnieżynka.
Różowa to nowy nabytek-Bantry Bay.Jak dla mnie to cudo.

Mam ją na tarasie aby się do woli nacieszyć tą pięknotką.

Jadziu-byłam u Ciebie i musimy zaczekać na rozwinięcie pąka.
Małgosiu to bardzo się cieszę tym bardziej,że pierwszą straciłam(tylko jedną) .Przez to pogmatwałam gdzie co posadziłam.Dzięki.Dzisiaj ma 1 kwiat ale bardzo duży-6cm i taki pełny.

Małgosiu- Margo zobacz Schneewitchen u Liski i zapytaj ją o zdanie.Mnie osobiście już oczarowała bo to prawdziwa śnieżynka.
Różowa to nowy nabytek-Bantry Bay.Jak dla mnie to cudo.

Mam ją na tarasie aby się do woli nacieszyć tą pięknotką.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, a ona z jakich? Wysoko rośnie?
Bardzo mi się podoba, ale ja nie chcę już dużych róż. Wolę te mniejsze, ale za to obficie kwitnące.
A o Schneewitchen muszę popytać bo też mi się podoba. Nie mam żadnej białej róży. Chciałabym taką do 150 cm.
Bardzo mi się podoba, ale ja nie chcę już dużych róż. Wolę te mniejsze, ale za to obficie kwitnące.
A o Schneewitchen muszę popytać bo też mi się podoba. Nie mam żadnej białej róży. Chciałabym taką do 150 cm.