koniecznie muszę się na szyszki wybrać bo sama kora nie jest taka urokliwa a u was tak ślicznie i kliomatycznie z tymi szyszkami....
Moja hortensja też tylko od ziemi odbiła w tym roku ... więc chyba na kwiaty nie mam co liczyć ...zobaczymy za rok /....
Podczas czyszczenia jego domku postawilam go obok oczka ...w między czasie mialam gości i o żółwi zapomniałam...przyszłam po godzinie ale jego już nie było.żółwie ciągną do wody więc stwierdziłam że wskoczył do dużego oczka i się nie pomyliłam .Niestety czyszcząc oczko wiosną znalezliśmy jego szczątki a z 8 ryb została tylko 1.Chyba sie nie dogadali....no i tak wygląda historia żółwia Sylwestra.
Witaj
Pozwoliłam sobie przejrzeć cały Twój wątek i muszę powiedzieć że mi się podoba Zauważyłam że masz żylistka , jaka to odmiana? Ja mam Truskawkowe Pole i właśnie szykuje się do kwitnienia A twój
Pozdrawiam
Anito dziekuje za odwiedziny.Ciesze się że Ci się u mnie podoba.
Tak mam żylistka ,ale niestety nie znam jego nazwy.Jeszcze nie kwitnie.Wiem że są też białe mój akurat jest jasno różowy.Jesienią go przesadzałam ale przeżył i dobrze mu to nawet zrobiło.Z niecierpliwością czekam na jego kwitnienie