Urojenia to jeszcze nie choroba, to tylko jeden z objawów. Ale jeśli widzisz coś, czego nie ma, to może być "troszku śmieszno i troszku straszno" (urojenia).
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Gardło w porządku, migdałki całe, tylko niepokoi mnie ta ciemna plamka w górnej siódemce
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Nalewka pisze:Gardło w porządku, migdałki całe, tylko niepokoi mnie ta ciemna plamka w górnej siódemce
Hehe ... to wycinek z innej fotki ogólnie nie wiem co ona miała przedstawiać mam czasem takie objawy ADHD podobno :P ... dziś juz mi się nie chce jej szukać ale może Wam wrzuce tu całość ... wygląda komicznie :P
Niop ... skąd wiedziałaś , ze musze odwiedzić dentystę ;(
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)