Skromny ogród Joli cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Joluś kocia rodzinka urocza , tyle maluszków do tulenia i całowania :lol: . Trzymam kciuki by Ci się powiodło z szukaniem domku dla maluszków ;:215 .
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jolu co ja słyszę kocią mamą jesteś ha,ha,ha ?
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p
Od: 5 mar 2008, o 19:31

Post »

Joluś, kociaki przesłodkie :lol: U mnie już mieszka jedna Kicia, która nie toleruje konkurencji :wink: . My ją wzięliśmy z gabinetu weterynaryjnego, jeśli masz taki w swojej okolicy, to powieś ogłoszenie ze zdjęciem i może znajdą się chętni.
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Kocia rodzina świetna, ale kreciej sobie nie życzymy :wink: . Jakiś paskuda ryje mi w ogródku, nawet próbowałam go przebić tyczką bambusową, bo tylko ją miałam pod ręką, jak zaczęła poruszać się ziemia - zwiał skubaniec. Wiem, że to potrzebne zwierzątko, ale robi mi w ogrodzie katastrofę gorszą od ostatnich nawałnic...

Śliczny kwiat i śliczna fotka
Obrazek
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Aska pisze:Kocia rodzina świetna, ale kreciej sobie nie życzymy :wink: . Jakiś paskuda ryje mi w ogródku, nawet próbowałam go przebić tyczką bambusową, bo tylko ją miałam pod ręką, jak zaczęła poruszać się ziemia - zwiał skubaniec. Wiem, że to potrzebne zwierzątko, ale robi mi w ogrodzie katastrofę gorszą od ostatnich nawałnic...

Śliczny kwiat i śliczna fotka
Obrazek
przepić kreta tyczką :? fuj... toż to zwierzątko pod ochroną....i jest ładne :wink: ale spoko i u mnie ostatnio się pojawiły kopce :roll:
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Alu, ja już straciłam cierpliwość :oops: . Przebaczyłabym mu kopce na trawniku - nie muszę mieć ogrodu pod linijkę, ale to, co wyczynia na rabatach przechodzi wszelkie pojęcie. Nic nie pomaga, nawet świeże kupy kuny ładowane w korytarze :? . A koty sąsiadów chodzą po ogródku i mają krety w nosie...
Awatar użytkownika
grzech77
200p
200p
Od: 29 maja 2008, o 10:39

Post »

Asiu ja po wielu latach walki z kretami doszedłem do jednego wniosku. Tylko wzajemna tolerancja. I wiesz, że od kiedy nie niszczę im kopców, nie zalewam wodą nor i nie stosuje tych dziwnych pomysłów krety przystopowały. Teraz mamy niepisaną umowę, ogród jest ich od późnej jesieni do wiosny. Ba, nauczyłem się, że jak zaczynają kopać w lecie, to trzeba się szykować na obfite deszcze. Tego roku też miały rację... Jak kogoś nie da się wytępić, to trzeba go polubić :)
Witam serdecznie Wszystkich. Pozdrawiam ciepło z Mogilan, tam gdzie do słońca bliżej. www.mogilany.pl
Moje zacisze.
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grześku - :cry: , żeby mi ryły od późnej jesieni do wiosny to bym słowa nie powiedziała... Ziemią z kopców okrywałam róże. Co one widzą akurat w moim ogródku? A szczególnie pod rarytasami? Dla trójlista musiałam już znaleźć inne stanowisko, przegrałam z uparciuchem...
Awatar użytkownika
grzech77
200p
200p
Od: 29 maja 2008, o 10:39

Post »

Oj, jak to co widzą... Piękny ogród. Tyle, że od spodu. Widocznie pod ziemią masz równie piękny jak i nad ziemią... A jak mówisz, że masz trójlisty ... ślepy kret a piękno docenia ;o)
Witam serdecznie Wszystkich. Pozdrawiam ciepło z Mogilan, tam gdzie do słońca bliżej. www.mogilany.pl
Moje zacisze.
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Jola całusy za wszystko :)

ależ zadałaś mi trudne pytania :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No no,słyszłam że ktoś tu się nad morze wybiera ...tam jest cudnie...zresztą ja mam sentyment do Władysławowa :roll: :wink:
Cudnie jest też w Jastarni...na Helu też fajnie-byłam,widziałam :wink: Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Joluś to udanego wypoczunku :wink: ;:6 obyś wróciła mniej opalona ode mnie :lol:
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

zresztą i tak juz czarnuszka z Ciebie ;) buziaczki :D
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49

Post »

Anulko moja kreciowa rodzinka trochę mi poryła trawkę w sadzie ale na szczęście nie kopie w rabatkach....więc nie wchodzimy sobie w drogę ;:109

Anulko, Eluś, Halinko bardzo bym chciała znaleźć kotkom dobry dom ...są takie śliczne i kochane ;:168 codziennie je tulę.........

Zytko moja rodzinka niestety nie chce kotków :?
Cieszę się że masz takich miłych przyjaciół, nieraz są lepsi niestety od rodziny :roll:

Gieniu nie tylko kocią mamą :lol: mnie chyba od tego Najwyższego z góry przypadła tak rola :wink: ale nie narzekam jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa :wink:

Gosiu jak przyjadę z wczasów zawieszę ogłoszenie u weterynarza, mam jeszcze nadzieję że tu na forum znajdę im domek :roll: może ktoś z Wrocławia się zlituje :(
Mam nadzieję że Mariola weźmie jednego koteczka :lol:

Asiu najwidoczniej krecik zadecydował że u Ciebie podoba mu się najbardziej :lol:

Alu pewnie że krecik to fajne stworzonko ale Asia ma prawo się wkurzać jak jej ryją tam gdzie ich nie proszono :lol:

Grzesiu ja robię tak jak Ty, żyjemy z krecikiem w zgodzie.....nigdy nie próbowałam toczyć walki z nim może jeszcze porządnie mi nie dopiekł :roll: ale gdyby mi buszował po rabatkach to kto wie co by było :? zimą i wczesna wiosną miałam w całym ogrodzie kopce ale teraz da się wytrzymać :wink:

Liseczko zadałam pytanie :roll: kurcze odśwież mi pamięć ;:24 wiesz jednak przyznaję się skleroza górą :?

Grażynko dziękuję za pocieszenie ;:168 mam nadzieję że uda mi się zwiedzić jak najwięcej....
Moja córka była w ubiegłym roku we Władysławowie i też mówiła to co Ty :lol: już się nie mogę doczekać :roll:

Alu dziękuje i Tobie też życzę przyjemnego wypoczynku ;:168
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Witaj Joluś, co tam u Ciebie i w Twoim ogrodzie nowego ;:24 . Jeśli chodzi o krety to ja nie mam tego problemu i chwała :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”