Witaj Marysiu, moja sąsiadko! Wpadłam do Twojego ogrodu, zrobiłam mały spacerek, popodziwiałam śliczna kolekcję hortensji i dalii.
Jeśli pozwolisz, będę Cię odwiedzać co jakiś czas...
Pozdrawiam serdecznie
WitajDalu bardzo się cieszę że mnie odwiedziłaś, czasami jak dzień jest pogodny widać Sobótkę też masz piękny ogród i nie raz go podziwiałam , oczywiście zapraszam jak najczęściej
Jolu naprawdę straszne są burze
Agnieszko dziękuję robiłam kilka zdjęć i udało się ale błyskawice były tak częste że nie było tak trudno je uchwycić
Maju to tak jak ja na początku zobaczyłam zdjęcie w gazecie i bez przerwy o nim myślałam a teraz nie wyobrażam sobie żeby go nie było bardzo lubię patrzeć na rybki i ptaszki jak piją wodę i kąpią się w nim chciałabym jeszcze żabki ale na razie mam kijankę , mąż karmi systematycznie ryby nigdy o nich nie zapomina wymienia wodę a nie chciał nawet słuchać o oczku
Marysiu, u mnie w ogrodniczym są w ciągłej sprzedaży, byłby jednak problem z wysyłką, bo to ogromne sadzonki, a na Kaszuby jechały w wiadrach. Zresztą mają duży wybór roślin wodnych, ale zazwyczaj ich nie oglądam- z wiadomych względów
Moją musiałam zamawiać w zoologicznym i dostałam malutką sadzoneczkę myślałam że nic z niej nie będzie ale bardzo szybko się rozrosła, reszta to z wymiany z moim bratem ale jeszcze nie widziałam żółtej u nikogo ze znajomych
Mario ! Piękny zbiór hortensji.Podziwiam,bo ja jakoś nie mam reki do nich.Muszę chyba zasięgnąć u Ciebie rad , jak je pielegnowac, aby tak pięknie rosły.Hosty - mniodzio , ucieszyły moje oczy :)Pozdrawiam .