Widzę, że Landini wszystkim przypadła do gustu

Świetna jest, a kupiłam ją chyba za grosze, chyba nawet 2 zł na nią nie dałam, wyprzedażowa z cebule.pl ;) Tak samo pełna Sphinx.
Judi Akita pierwszy sezon jest, wiec z czasem na pewno się rozrośnie, ale w mojej glebie to potrwa ze dwa lata ;) Ale zapisuję Cię jakby co

A ta druga dalia, to o pomarańczową Ci chodzi? To niższa odmiana, poszukam etykiety, to któregoś dnia napiszę co to.
Małgosiu, ja w tym roku tak nieśmiało coś próbuje, zobaczymy czy coś mi wyjdzie, muszę poczytać w ogóle jakie lilie można mieszać.
Wiolu na dalie i lilie przyjdzie i pora na Ciebie, już się tym nie martw

Tylko ciekawe jak z liliami będzie, Ty lubisz liliowce, a ja do nich przekonania coś nie mam, może tu tkwi całe sedno ;)
Aga polecam Landini, długo kwitła, w zasadzie to tylko Akita taka olbrzymia, ale nie spodziewałam się takich rozmiarów już w pierwszym jej sezonie u mnie.
Gabi u Ciebie już obejrzałam dalie, też masz odmiany, które chciałam kupic, ale powstrzymałam się, bo ile mozna
Przydałby się u nas deszcz, bo już popiół na działce, ziemia zaczyna pękać, a dzisiaj tylko odrobina wody, nawet nie zdążyło wsiąknąć w glebę

Trzeba będzie przypomnieć sobie o konewkach...