Kalatee cudnie rosną, bardzo podobają mi się ich listki Fikus jaki ogromniasty Hi Ores widzę wie gdzie mu najlepiej. Albo mu tam jest chłodno może lubi mieć na głową zielone Mówi się także, że tam gdzie śpi pies są dobre fluidy czy jakoś tak.
nie było mnie cały dzień na forum - mieliśmy z Rafim wielkie koszenie trawy Orest oczywiście szalał w tej trawie dzięki czemu wyciągaliśmy mu później z futra to co mu się wczepiło
no ale niech sobie chłopisko poszaleje.
w niedzielę byliśmy na pikniku rodzinnym - było nawet nawet - po czym pojawił się niedosyt i dokończyliśmy wieczór grilkiem Pan Boys był i śpiewał
dzisiaj pojechaliśmy z Rafim przed siebie - tak się wyluzować i wróciliśmy z małym opryskiwaczem ciśnieniowym do moich zielonych ziomali i 2 kalateami jedna taka kolorowa jak już mam a druga inna i mniejsza. ta kolorowa wyląduje na dole (może w łazience? jeszcze nie wiem)
no i byle do środy - bo wtedy będzie dostawa kwiatów do mojej ulubionej hurtowni
Podobają się nawet bardzo Ale duże i jakie piękne
Tą drugą mam ale wszystkie listki mi zżółkły i jest łysa ale widzę że nowe rosną tylko strasznie powoli
Asiu, alllle masz piękności w domciu, no nie wspominając o uroczym Oreście, ja w domowych jestem cieniuteńka, ale mam parę orchidei i nawet ładnie mi rosną, muszę rzobić fotki to zobaczysz i ocenisz, jak już wspominałam jutro idę z moim Lumpkiem do fryzjera, zobaczymy jak go wyfryzuje, hahaha