Mi również , coś mi się udało połączyć.
Ten Rh co kwitnie też kiedyś był z OBI i wiem ,że warto czasem dać więcej za roślinkę.Dlatego tak się cieszę,że tanio te kupiłam.
Iguś, Ty chyba raczysz żartować?
Yakushimanum to bardzo wolno rosnące hybrydy, które są najdroższe z popularnych odmian ogrodowych.
Wolno rosną, mają tyle kwiatów, że nie widać liści i z założenia SĄ DROGIE.
Wymagania takie jak u gatunku.
Kilka jeszcze zostało , to może dziś polecę i resztę kupię, jak takie malutkie to niech rosną, a ja się zastanawiałam , czemu maiły taką zabójczą cenę przedtem.
Hania przygnała mnie do Ciebie, żeby pooglądać Twoje zakupy, świetne są ! No i muszę jutro wybrać się do OBI Właśnie szukam niskich RH!
Przy okazji pooglądałam co nieco u Ciebie, śliczne masz zakątki Bardzo podobają mi się te miniaturowe hosty i kwiatowe, pastelowe nasadzenia Na pewno zaglądnę tu jeszcze nie raz
Majko, a ja się zastanawiałam , czy M nie będzie marudził, bo on się zgadza na roślinki jak kwitną, a te były już po kwiatach.Niestety , nie było więcej odmian. Ale już wiem komu mogę podarować.Mam nadzieję,ze jeszcze dziś będą.
Witaj Daisy, i to mi się w forum podoba,tak mam moją pergolę, bo Liska napisała, ze są w TESCO.Co prawda , trzeba było ją lekko poprawić,zele i tak było warto.
Masz rację cudny.One miały powyłamywane kwiatostany i było widać,że kwitły pięknie.Haniu, najpierw zadzwoń na dział ogrodowy, oni powinni wiedzieć, bo te przeceny to pani robiła od ręki.
Monia68 pisze:Igo, w przyszłym roku powinnam mieć sadzonkę Jak się uda rozmnażanie, wyślę
Oj Monika byłabym wdzięczna, wysyłać nie musisz , w Wa-wie mieszka syn, pewnie się kiedyś wybierzemy.Może ja też spróbuję coś ukorzenić, poczytam sobie.