Jadziu odpisywałam Ci kilkakrotnie ,ale laptop coś mi się zawieszał i zrezygnowałam,wczoraj mnie nie było cały dzień,ok 22 forum nie działało,dzisiaj od rana też,dopiero teraz mam chwilę i odpisuję wszystkim

.Wczoraj byłam na rozjazdach,nawet w Dobrzycy w Hortulusie byłam,ale przed zamknięciem,wiec kupiłam tylko Kalinę Hordowina i 2 paczki ogórków

,w Nomi 2 clematisy
Zorientowałam się z cenami kantówek na pergolę i inne potrzebne materiały na nią,powoli będziemy robić
Jadziu jeszcze naumiesz się robić zdjęcia,dla mnie na początku też było ciężko pojąć,a teraz już lepiej

.Cieszę się,że na razie nie ma żadnego robactwa u mnie na roślinach,ale to dopiero dla nich początek sezonu

.Oby ich jak najmniej było w tym roku.
Izuniu mnie też się podobają sasanki

.Te niebieskie kwiatuszki to niezapominajka
Marysiu dziękuję za obejrzenie moich fotek

,cieszę się,że Ci się podobają,zapraszam,kiedy tylko masz ochotę na to
Izuniu siedź u mnie ile chcesz i wcale nie wychodź,mogę nawet najlepszy mój leżaczek już postawić,bo dzisiaj cieplej,mniejszy wiatr
Taruś masz racje ,zdjęcia fajne bo modelki pięknie pozują
Maryniu,sama byłam zaskoczona,że tak ciekawie wyszło to zdjęcie
Arturku dzięki,że wpadłeś w odwiedzinki,muszę zobaczyć co u Ciebie,mam zaległości,przez te ciachanie wątków,awarie lub przenoszenie na inne serwery,trochę wątków mi się "pogubiło",nie przychodziły powiadomienia,mam trochę sporo do nadrobienia,a czasu już coraz mniej,bo w ogrodzie więcej za to pracy
Bogumiłko miło mi

,rób zdjęć dużo to zobaczysz ,że będą efekty
Grażynko cieszy mnie bardzo gdy ktoś docenia moje fotki,wiec spawiłaś mi tym radość
Przy okazji kila fotek