Magnolia lada dzień zakwitnie i będzie pięknie

Ja mam tylko taką malutką 50cm która jeszcze niedośc że mała to do połowy przemarzła

...mimo okrycia
Luna dziękuje za drapanko i prosi o jeszcze...kogra pisze:Gratuluję super zakupów.![]()
Pięknie skomponowana rabata, no a różyczka to będzie wyglądać jak księżniczka.
Magnolie na moich terenach lada dzień rozwiną kwiaty i będzie cudnie, jeśli pogoda dopisze.
Winowajczyni wygląda tak niewinnie, że proszę ucałować mokry nosek i podrapać za uszkiem.
Dziękuję za odwiedzinki!FRAGOLA pisze:Fajne zakupy![]()
Magnolia lada dzień zakwitnie i będzie pięknie![]()
Ja mam tylko taką malutką 50cm która jeszcze niedośc że mała to do połowy przemarzła![]()
...mimo okrycia
Megi, ja tez co chwilę wyglądam przez kuchenne okno, czy się rozwinęła czy jeszcze nie.megi1402 pisze:Jeszcze kilka dni i wiosna będzie u ciebie na całego.
Jakie lilie masz w doniczce?
Moja magnolia też się szykuje do kwitnięcia, ma jeden pąk. Sprawdzam co chwilę, czy już się rozwija
Witaj!!!maniusika pisze:Witam prawie sąsiadkę ogród zapowiada się ślicznie , masz w okół siebie dużo torfu to możesz sadzić kwasolubne , też prawie wszystkie rabatki mam obłożone kamieniami i mam ich trochę poniesione szczególnie dla lilii bo nie lubi jak ma mokro .. a ja nie mogę doprosić się o podpory .. Zapraszam do mego ogrodu ,nie tylko na forum w realu możesz sobie wybrać kilka kwiatów , przecież nie daleko jest Całowanie od Jaźwin .. miłej pracy w weekend ,szkoda tylko że znowu pada , jest zimno i pochmurno .....
Kasiu, ja też nie mogę się doczekać rozkwitu magnolii, byłam przed chwilą i jeszcze ze 2 dni i rozkwitnie!kkasia007 pisze:Już się nie mogę doczekać aż rozwinie się u Ciebie magnolia, bardzo chętnie na nią popatrzę. Migdałek różowy też mi się podoba. Szkoda tylko że pogoda taka niesprzyjająca.
Lucynko, ja nie mam zbytniego dośw. z różami ale bardzo je lubię. Uwazam, że metoda prób i błędów jest dla mnie najlepszaLucy2na pisze:![]()
Przydeptałam z rewizytą ... ale Ty się napracowałaś
![]()
![]()
![]()
Jak się przeczyta od początku do końca to efekt jest piorunujący ....
Gratuluję dobrej ręki do róż , ja moje systematycznie uśmiercam niestety