W takim razie szczególny podziw dla Was!!! Piękne kompozycje, świetne pomysły. Naprawdę, serdecznie GRATULUJĘ!!!!!
A takie przerwy, między przelotami to ja miałam dużo wczesniej. Ale fajnie zobaczyć tyle ptaszydeł. I oczywiście Wasz piękny ogród!!!!
Adresy do moich wątków Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Dziękuję Tadeuszu za odwiedziny !!! wszyscy domownicy wkręcają się powoli w sprawy działeczki !!! śliczne twoje kwiaty !!!! dla mnie to na razie marzenie hihi,ale wiem że wszystko w swoim czasie !!!! a tak nawiasem mówiąc nawozisz czymś te kwiatki ??? jestem ciekawa bo wyglądają jak z bajki !!!!
Cudo !!!!
Ilu letnie były drzewka jak je przesadzałeś ja właśnie przesadziłam takie 6-cio letnie jałowce,hortensje i klon
jesionolistny. Na wiosnę się okaże czy się przyjmą.
Czy to trzmielina ,najzwyklejsza trzmielina i tak pięknie owocuje . Moja jeszcze nigdy nie kwitła ,a co dopiero ,żeby miała owocować .Czy tylko starsze egzemplarze owocują .
Olu .Moje krzewy i drzewka Też miały po 6 a nawet więcej lat wymagały opieki w następnym sezonie Jolu.Prawdopodobnie tylko starsze egzemplarze kwitną i owocują