grazka_j pisze:Cynthia! Magnolia super! Ciekawa jestem jak wysoko rośnie?
Grażynko dziękuję

A ta odmiana dorasta do 3 metrów.
Agawa pisze:Witam Cynthio po pracowitym dniu, bo spędzialam go w ogrodzie w końcu usiadlam przy kompie z winkiem![]()
planuję w przyszlym roku powysylać roślnki, na pewno wtedy napiszę na PW.
Mój wybył na 3 dni a ja 2/3 miesięcznej kasy na kwiatki przepuściłam ;) korzonki będziemy jedliCynthia pisze:Mój M jak wróci to miejsca dla niego w domu nie będzie (bo wszędzie kwiatki) i jeszcze do tego konto opustoszę![]()
![]()
![]()
Rozwód jak nic
To może nieptrzebnie tu weszłam? ;) A jest tyle innych wątków ;)ida74 pisze:Podatni są wszyscy ,nakręcamy się same .Czy ty wiesz ile ja już roślin kupiłam tylko dlatego ,że ktoś link jakiś wysłał w eter....Niedługo przestane płacić za gaz i światło ....tylko rośliny będę kupowaćTo jest straszne...
![]()
Anniu witajAnniaJ pisze:Witam, ależ milutko na tym forum![]()
Mój wybył na 3 dni a ja 2/3 miesięcznej kasy na kwiatki przepuściłam ;) korzonki będziemy jedliCynthia pisze:Mój M jak wróci to miejsca dla niego w domu nie będzie (bo wszędzie kwiatki) i jeszcze do tego konto opustoszę![]()
![]()
![]()
Rozwód jak nic
Nakupowałam krzewów - budleje, dereń, tawułkę, berberys i duużo więcej
Wcześniej miałam plan i wciąż się zmienia, ale jak miło tak móc planować
To może nieptrzebnie tu weszłam? ;) A jest tyle innych wątków ;)ida74 pisze:Podatni są wszyscy ,nakręcamy się same .Czy ty wiesz ile ja już roślin kupiłam tylko dlatego ,że ktoś link jakiś wysłał w eter....Niedługo przestane płacić za gaz i światło ....tylko rośliny będę kupowaćTo jest straszne...
![]()
Pozdrawiam