Rany - ja widziałam twoje hosty .. są piękne i takie duże .. chetnie przyjme nadwyżki - mogę odkupić takie, których nie mam - lub wymienić na coś z ogrodu
Z niecierpliwością czekam na fotki
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013
To się cieszę że hosty, irysy i liliowce rosną - bo już się zacząłem martwić o swoje, cebulowych z powodu nornic nie sadzę już 2 sezony, więc jest ich niewiele... Chociaż lilie wyjątkowo wzeszły ładnie - ale nie wiem co z nimi teraz... (miesiąc prawie nie byłem). Hosty jeszcze nie wschodziły jak byłem...
Może pokażesz swoje ? Niech oko nacieszę ...
JUSTYNKO witam miłą sąsiadkę i jestem zaskoczona nazwa wątku ..jaka nowicjuszka śliczny ogród. masz więcej kwiatów niż niejedna forumowiczka ,a te róże to tylko do pozazdroszczenia chciałam cie jednak zapytać o krzew mojżeszowy ,bo mój nie odbił po zimie .czy ty swoim już cieszysz oczy bo chcę mieć chociaż nadzieje że wzejdzie .chętnie zorganizuje spotkanie bo widzę że nas łączy kol. Bernatka ,a marzy mi się taki zlot krakusów błagam napisz gdzie ten ogród na rozstajach bo oglądałam go kiedyś w maji w ogrodzie ,no i może wybrałabym się ale nie wiem gdzie
Witaj Andrzeju zaraz wkleję fotki, Twoje hosty na pewno dobrze rosną wygląda na to że lubią mokro.
Alinko miło mi że mnie odwiedziłaś,ja często jestem w Twoim ogrodzie ale cichaczem. Masz piękne ciekawe rośliny ja mam takie popularne.Co do dyptamu to nasz jest strasznie marny dwie cienkie łodyżki,mama mówi że to przez to mokro tam gdzie rośnie teraz jest bagienko.Ogród na rozstajach jest w woj.Świętokrzyskim,koło Pińczowa,mama mówi że warto pojechać,bardzo wypoczęła.Szczegóły jak dojechać są w internecie strona Ogród na rozstajach.
wkleję parę fotek proszę nie patrzeć na chwasty,mokro jak diabli i się nie da plewić.
No, proszę-jaki piękny ogród przed nami ukrywałaś
A chwastów wcale nie widać
Mnie osobiście, oprócz roślin oczywiście, najbardziej spodobał się ten profesjonalny ogrodnik (drżyj trawniku!!!)
Jest słodki
Hosty masz przepiękne! I krajobraz wzbogacony i podkreślony umiejętnie posadzonymi roślinami. To ogólne zdjęcie - rewelacja!
Oj , przewrotnie z tą "nowicjuszką" zagrałaś!
Evo ten profesjonalny ogrodnik, to jak by mógł spał by z kosiarką. Czasem nawet grabi po koszeniu, już widać, że pracowity
Bernadetko a czy teraz nie za późno trochę na roślinki? Oczywiście bardzo chętnie się spotkam, co tam mam i się uda podzielę się również. C do terminu to sama nie wiem, na razie musimy poczekać na pogodę, bo po deszczu to nie ma co spacerować
Andrzeju dziękuje za miłe słowa, tak jakoś samo idzie. Sadzimy z mamą co popadnie, żeby było kolorowo i okna można było miło popatrzeć.
Nareszcie coś można obejrzeć Ogrodnik super, jeszcze wczoraj myślałam co będzie lepsze dla niego taczki czy koparka. Dziś do Was wpadnę.
Ładne to ujęcie z krzewami.