Agrazka - mój ogród.
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Agrażko !
Dziękujemy za zaproszenie , jest nam niezmiernie miło .Agrażko jak czytałam byłaś długo w świętokrzyskim ,może gdzieś niedaleko nas .Chętnie byśmy Cię również widzieli u nas.Ogród masz piękny i w ogóle kwiaty.Z przyjemnością oglądałam twoje strony. Chętnie sobie zajrzę ,co nowego znów wymyśliłaś.
Dziękujemy za zaproszenie , jest nam niezmiernie miło .Agrażko jak czytałam byłaś długo w świętokrzyskim ,może gdzieś niedaleko nas .Chętnie byśmy Cię również widzieli u nas.Ogród masz piękny i w ogóle kwiaty.Z przyjemnością oglądałam twoje strony. Chętnie sobie zajrzę ,co nowego znów wymyśliłaś.
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
Grażynko! Dopiero dziś obejrzałam twój ogród
. Jest piękny i ma tyle atrakcji - staw, żółwika, rybki, jaszczurki i ci pierzaści goście. Urzeka ten ogrom kwiatów. Jak ty to robisz dojeżdżając. A tak nawiasem mówiąc to mamy coś wspólnego. Wyobraź sobie, że ja też mam rodzinę w Łodzi i też mnie odwiedzają. Życzę ci byś mogła zamieszkać w tym pięknym zakątku. Pozdrawiam. Beata.

- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażyno, ale mi się u Ciebie podoba. Jesień u Ciebie jest piękna! A Gucio jest super 

Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Dzoeki, że wpadłyście
Byłam dziś na działce, zimno, wietrznie, brrrr....
Nie nadążam z pracami i już nawet nie staram się robić, są w zyciu wazniejsze rzeczy...
Jesieni nie lubię, pomimo jej kolorów (to ja tylko trochę barwi), jest zimno, wolgotno i kojarzy mi się z przemijaniem, może to też osobiste odczucie.
Chciałam dziś wyłowić mojego Gucia, ale nie widać go, boje się, żeby sytuacja z przed roku się nie powtórzyła. Wołałam, karmiłam ryby, a Guci nie było, znowu muszę czekać.
Jedyne co nowe to kretowiska i dziurki od nornic, teraz juz wiem dlaczego w tym roku nie miałam ani jednego zimowita.... nornice miały kolację.
Czy jest jakiś sposób, żeby nie niszczyły?

Byłam dziś na działce, zimno, wietrznie, brrrr....
Nie nadążam z pracami i już nawet nie staram się robić, są w zyciu wazniejsze rzeczy...
Jesieni nie lubię, pomimo jej kolorów (to ja tylko trochę barwi), jest zimno, wolgotno i kojarzy mi się z przemijaniem, może to też osobiste odczucie.
Chciałam dziś wyłowić mojego Gucia, ale nie widać go, boje się, żeby sytuacja z przed roku się nie powtórzyła. Wołałam, karmiłam ryby, a Guci nie było, znowu muszę czekać.
Jedyne co nowe to kretowiska i dziurki od nornic, teraz juz wiem dlaczego w tym roku nie miałam ani jednego zimowita.... nornice miały kolację.
Czy jest jakiś sposób, żeby nie niszczyły?
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Witaj Grażynko. Bardzo podoba mi się Twoja działeczka, roślinki, oczko wodne.... Gucio. 

Maria
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko,
Mam prośbę, jak będziesz na Kalonce, zrób zdjęcie swojego wiązu. Pamiętasz, pisałaś mi o nim.
Mam prośbę, jak będziesz na Kalonce, zrób zdjęcie swojego wiązu. Pamiętasz, pisałaś mi o nim.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Przepraszam wszystkich,
na Kalonce będe chyba w niedziele- zrobie fotki,
mam trochę problemów, choć forum daje taka odskocznię, staram sie czytać
jeśli nie odpisuje w czasie - wybaczcie.
na Kalonce będe chyba w niedziele- zrobie fotki,
mam trochę problemów, choć forum daje taka odskocznię, staram sie czytać
jeśli nie odpisuje w czasie - wybaczcie.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dawno tu nie byłem
a takie ladne zdjęcia tu są i taki fajny żółwik pływa w oczku 

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Grażko,od dłuższego czasu oglądam Twój ogród,chociaż niedawno sie zalogowałam i mogę do Ciebie napisać. No cóż,ogród robi ogromne wrażenie . Przepiękne oczko(staw?
) a rośliny!!!Nie wiadomo,które piękniejsze te wiosenne,czy te letnie. Podziwiałam przepiękne irysy ,liliowce ,czy też białą hortensję . A żółwik-cudo.Nie starczyłoby mi dnia ,żeby wymienić wszystko co mi się podobało. Jednym słowem -bajeczny ogród