Parapetowce Zuzi
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kicie superaśne,.
Zuziu, ile maja kaktusiątka? Są urocze. Niech Ci zdrowo rosną
Zuziu, ile maja kaktusiątka? Są urocze. Niech Ci zdrowo rosną
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
EWUŚ-dobrze ,że chociaż 3 odmiany jest w Twoich kaktusowj młodzieży,bo u mnie jak widac tylko jedna.
ELU-musisz jeszcze próbowac z ananasem,tylko wybieraj nie wyrośnięte,bo te gorzej się ukorzeniają.
KAMILKO-mówi się do trzech razy sztuka,wiec próbuj jeszcze.
Wczoraj włożyłam do ukorzenienia w wodzie 5 odmian pokrzywki,one szybko puszczają korzenie,więc do wiosny może podrosną.
Zauważyłam,ze odłamame malutkie gałązki fiołków,po 3 tygodniach już wypuściły listki a te dorodne,które dostałam od forumek siedzą już parę miesięcy i jeszcze nic nie widac.

ELU-musisz jeszcze próbowac z ananasem,tylko wybieraj nie wyrośnięte,bo te gorzej się ukorzeniają.
KAMILKO-mówi się do trzech razy sztuka,wiec próbuj jeszcze.
Wczoraj włożyłam do ukorzenienia w wodzie 5 odmian pokrzywki,one szybko puszczają korzenie,więc do wiosny może podrosną.
Zauważyłam,ze odłamame malutkie gałązki fiołków,po 3 tygodniach już wypuściły listki a te dorodne,które dostałam od forumek siedzą już parę miesięcy i jeszcze nic nie widac.

- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tak się przyglądam begonce i niecierpkowi
Czy to nie są te z naszej wymianki Zuziu?
Trzymam kciuki za maluszki w wodzie i za listeczek fiołeczka.
Pisałaś też coś o tym że nie udało Ci się ukorzenić filka czerwieniejącego. Tak na pocieszenie Ci powiem, że i mnie ta sztuka się niestety nie udała. Miałam wiele szczepek z 3 żródeł i niestety żadna się nie przyjęła

Trzymam kciuki za maluszki w wodzie i za listeczek fiołeczka.
Pisałaś też coś o tym że nie udało Ci się ukorzenić filka czerwieniejącego. Tak na pocieszenie Ci powiem, że i mnie ta sztuka się niestety nie udała. Miałam wiele szczepek z 3 żródeł i niestety żadna się nie przyjęła

Moje doniczkowce i sukulenty