Ogródek brunetki...cz.1
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja dopiero w tym roku po raz pierwszy kupowałam i zamówiłam i trochę się bałam że może będę żałowała.brunetka2 pisze:Justyno jeśli chodzi o allegro to do tej pory ja tylko tam się zaopatrywałam i jeszcze nie zdarzyło mi się zeby coś było nie tak ..........zawsze tak jak w opisie , także ja polecam.....
Genia
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Też kupuję i sprzedaję czasem na allegro i zawsze roślinki były OK. Po komentarzach widać kto jest uczciwy. Zawsze wolę kupować od ogrodników-amatorów niż od handlarzy. Prawdziwy ogrodnik nie wyśle byle czego bo kocha te rośliny.brunetka2 pisze:Justyno jeśli chodzi o allegro to do tej pory ja tylko tam się zaopatrywałam i jeszcze nie zdarzyło mi się zeby coś było nie tak ..........zawsze tak jak w opisie , także ja polecam.....

- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Renatko. Ja od wczoraj denerwuję się o tego fotosika. Też mi napisali że mam do zapłaty. Po dokładnym prześledzeniu co i jak, okazuje się ...tak jest w nowym regulaminie...że płatności te obowiązywać będą od lutego. To co mi naliczyli do zapłaty to tylko przykład ewentualnego dalszego korzystania z fotosika. Ale także myślę przenieść sie gdzie indziej. Pozdrawiam.