Nasza działeczka- kolejne etapy powstawania
Proszę, Jolu ściągę!
chatte pisze:Moge pomóc tylko w sprawie dziwaczków, bo slazówkę mam jedynie roczną, a tu zdaje się chodzi o bylinę.
Dziwaczki mozna wysiewać do pojemników na parapecie, albo do inspektu czy szklarni. Można też wprost do gruntu, tylko wtedy wschodza później, ale ostatecznie, to chyba na jedno wychodzi. Miałam i tak siane i tak, wszystkie kwitły bujnie mniej więcej w tym samym czasie.
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Wystarczy, że w profilu masz zaznaczone powiadomienia, i na chwilkę zajrzysz na forum, nie odwiedzając wszystkich wątków. Te nieodwiedzone sie obrażają, i już więcej Cię nie molestują o zmianachjolami pisze:No tak...goście odwiedzają, a właściciela nie ma![]()
Wszystkim dziękuję za odwiedzinkiA ja w ogóle nie dostawałam powiadomień o wizytach u mnie
Dlaczego tak się dzieje????
[...]
A kaczka tak ładna, jak plastikowa
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
Izatu.ja pisze:Jolu! To kiedy u Was ferie,że córka już wróciła z obozu?
Tu.ja niestety w Pradze ani w okolicach nie byliśmy...to ok 280 km od nas. A tu mamy bliziutko bo tylko 30km ...
Giga witaj....
przecież rozumiem, że nie do wszystkich ogrodów da się dotrzeć codziennie. A ta zima wyżej to w Czechach. U mnie śnieg topnieje i z dnia na dzień coraz go mniej...
Ella fajnie,że zajrzałaś
Niby tylko 30 km od nas a tam w Czechach zupełnie inna pogoda. Rzeczywiście było bardzo przyjemnie.
Giga witaj....
Ella fajnie,że zajrzałaś
Koszt przesyłki do 0,5kg to 10 zł. Czy to dużo czy mało trudno powiedzieć, wiadomo że im więcej nasion się kupi to wtedy się opłaca, ale jak parę torebek to już nie...tu.ja pisze:Jolu pytałaś o cenę nasion...U mnie jeszcze nigdzie nie ma. W zeszłym roku były chyba w granicach 1,50 -3,00 - zależy co i gdzie. Na pewno w pnos są tańsze,bo to producent. Ciekawe tylko jaki jest koszt przesyłki. Też chcę tam zajrzeć...
A co z Twoim "Działkowcem"? Dostajesz już?
"Działkowca" jeszcze nie dostałam
Jolu dziękuję za odwiedziny. Ja również pospacerowałam po twojej działce.
Widzę że jesteś na samym początku, ale za to stoi przed tobą dużo możliwości.
Jest tutaj na forum wiele pięknych działek.Możesz zawsze coś podpatrzeć i przerobić
po swojemu.Oglądając wszystkie te piękności i czytając wymienialne porady łatwiej
jest zaprojektować swoją działkę.Gdy ja zaczynałam od podstaw nie miałam
takiej możliwości, kontaktu ani tak serdecznych ludzi jakich tu poznałam. Zawsze można liczyć na ich dobrą radę i pomoc w różnych sprawach ogrodniczo- kwiatowych.
Widzę że jesteś na samym początku, ale za to stoi przed tobą dużo możliwości.
Jest tutaj na forum wiele pięknych działek.Możesz zawsze coś podpatrzeć i przerobić
po swojemu.Oglądając wszystkie te piękności i czytając wymienialne porady łatwiej
jest zaprojektować swoją działkę.Gdy ja zaczynałam od podstaw nie miałam
takiej możliwości, kontaktu ani tak serdecznych ludzi jakich tu poznałam. Zawsze można liczyć na ich dobrą radę i pomoc w różnych sprawach ogrodniczo- kwiatowych.