Izuś wyobraź sobie że ona rośnie na wydmuchowisku i jak długo ją mam nigdy jej nie okrywałam ,może powinnam i była by jeszcze ładniejszachatte pisze:A to ciekawe! Moja hortensja wygląda identycznie, ale jest bardzo wrażliwa na mróz.Wystarczy, ze nie okryję jej przed pierwszym przymrozkiem i już mogę zapomnieć o kwiatach. Moze ty masz jakąś zmutowaną, która już jest wytrzymała na zimno? Szkoda, ze nie wiem, jak hodowcy to osiągnęli, też bym spróbowała ją "zahartować".
No no kto to o takiej godzinie buszuje po cudzych ogrodach ;:78 ;:54 Nie martw się dziurawcem Eluś ,na all ..są tanie to sobie kupię ,bo muszę mieć :PElizabetka pisze:Ale się naśmiałam.
![]()
Czy Wy wiecie która jest godzina a ja nie mogę odejść od kompa. Najpierw u Ulki teraz u Ciebie Bogusiu.![]()
A jeżeli chodzi o dziurawca to ja mam ale jest jeszcze młody ale pójdę zobaczyć może coś się da dla Ciebie uszczknąć.
Wiolka nic się nie martw wszystkie roślinki muszą mieć czas ,żeby pokazały swoją urodę ,u mnie jedne są ładne inne nie ale na następny rok może być inaczej --lepiej :Ptulipanka pisze:No Bogusiu!!! Jak zobaczyłam Twoją hortensję to szczęka mi opadła.
Oj, jak ja bym chciała aby moje cherlaki chociaż w połowie tak wyglądały.
Juka też fantastycznie wygląda. Widać, że u Ciebie cieplejszy klimacik, bo moja jeszcze w pączusiach....
Pozdrawiam Cię i pędzę dalej, bo mam troszkę do nadrobienia
Iwonko to może dostałaś od koleżanek z forum ,albo mama Ci sprezentowałaIwcia&Patyrek pisze:Piękne widoczki. Hortensja też przecudna. Moja niestety nie była okryta i niestety przemarzła (mam nauczkę za lenistwo).
PS. Mój mąż już też wzdychać zaczął na roślinkowe moje zakupy... Muszę też coś wymyślić.. Tylko z kolei u mnie córka za mała i daleko jej jeszcze do jakiejkolwiek edukacji