Jak zakwitnie, to dopiero będzie pięknie.
Mój ogród - Józef cz.1
ach ich och oooooooooo
tyle mogę wykrztusić
po prostu w najczystszej postaci sen cudowny sen
Wiem co to znaczy uratować roślinkę. Jakiś czas temu uratowałam gruszę.
Bidula była już przeznaczona do kompostownika w sklepie, połamany pień rozwalona bryła korzeniowa, ale sie odwdzięczyła za opiekę i częste rozmowy, rośnie owocuje tylko że została na działce u rodziców
Bardzo proszę o pisanie postów poprawnie, w języku polskim.
Poprawianie tylu błędów w jednym poście zajmuje, niepotrzebnie, bardzo dużo czasu.
Moderator 1.
tyle mogę wykrztusić
po prostu w najczystszej postaci sen cudowny sen
Wiem co to znaczy uratować roślinkę. Jakiś czas temu uratowałam gruszę.
Bidula była już przeznaczona do kompostownika w sklepie, połamany pień rozwalona bryła korzeniowa, ale sie odwdzięczyła za opiekę i częste rozmowy, rośnie owocuje tylko że została na działce u rodziców
Bardzo proszę o pisanie postów poprawnie, w języku polskim.
Poprawianie tylu błędów w jednym poście zajmuje, niepotrzebnie, bardzo dużo czasu.
Moderator 1.
Dawno mnie tu nie było, a dziś od nowa odkrywam Twój ogród. Pięknie masz....
Każda twoja roślinka cieszy oko. Proszę o więcej zdjęć
( pokaż jak wygląda rabata z trawami,jestem ciekawa czy rzeczywiście tak szybko rosną). Ale oczywiście z przyjemnością obejrzę też resztę działki- ciągle coś nowego rośnie i zkwita u Ciebie
Każda twoja roślinka cieszy oko. Proszę o więcej zdjęć
- Józef
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
witaj Livio..cieszę się że do mnie zaglądnęłaś..trawy oczywiście rosną..miskant jeszcze nigdy w lipcu nie był tak wysoki..inne trawy też..mam nadzieję że wszystkie w tym roku "zakwitną"
zdjęcia..postaram się zrobić choć gorąc taki że żyć trudno..a tu trzeba non stop podlewać...
a tak nawiasem..moje zaprszenie dla wszystkich którzy obiecali mnie odwiedzić cały czas aktualne..
zdjęcia..postaram się zrobić choć gorąc taki że żyć trudno..a tu trzeba non stop podlewać...
a tak nawiasem..moje zaprszenie dla wszystkich którzy obiecali mnie odwiedzić cały czas aktualne..
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Józefie
Bardzo ,bardzo podobały mi się Twoje kwiaty. Masz piękne paprocie,czuję sie jak u siebie. Może niemam ich tyle co Ty ,ale staram sie powoli to zmienić. Paproć to jeden z moich ulubinych kwiatów.
Bardzo przyjemnie spędzilam czas u Ciebie ,dziękuję. :P
Basia
Bardzo ,bardzo podobały mi się Twoje kwiaty. Masz piękne paprocie,czuję sie jak u siebie. Może niemam ich tyle co Ty ,ale staram sie powoli to zmienić. Paproć to jeden z moich ulubinych kwiatów.
Bardzo przyjemnie spędzilam czas u Ciebie ,dziękuję. :P
Basia
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki