Witajcie,pogoda tylko jeden dzień była piękna ,właśnie gdy było w moim ogrodzie spotkanie ,a od wczoraj znowu bardzo zimno i leje ,dzisiaj też 6 stopni ciepła i mży ,nie mogę wsadzić nawet moich darów od dziewczynek .bo mnie przemoczy i zmarznę ,a nie chciałabym chorować .
Iwonko 0042 ja Fothergillę wsadziłam i tyle ,rośnie spokojnie i kwitnie co roku więcej ,spotkanie super udane i na pewno pozostanie w naszej pamięci ,pozdrawiam
_oleander_,dzień był piękny i ze słoneczkiem i dzień był bardzo wesoły w doborowym towarzystwie ,pozdrawiam
Joasiu nasze spotkania to rzeczywiście wyjątkowe okazje tworzone z pasją i sercem ,można poznać świetnych ludzi kochających ogrody,pozdrawiam
Dorota,dziękuję pogoda była cudowna i goście też ,Zuzia poszła i śledzie zostały

,pozdrawiam
Marysiu,ze mnie fotograf jak z koziej dupy trąba ,ale może to dobrze ,bo będziesz mieć piękną fryzurkę

,żartowałam ,masz super fryzurkę ,każdy ma co lubi i nikt nie może w nic ingerować ,ogródek chciałabym mieć dopieszczony ,ale nie jest i taki mi się podoba ,bo musi

,nie pomyślałam o tych układach ,ale coś w tym jest ,bo teraz zimno i mokro i już wczoraj tak było,pozdrawiam
Krysiu,u mnie nie było burzy ,ale zimno i pada z przerwami,układy mam ,bo to widać

,ja dziękuję ,że przyjechałaś ,pozdrawiam
za moment dalsze odpowiedzi