Ogród Marty- cz. XIII

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty- cz. XIII

Post »

Witam ,dzisiaj parę migawek z naszego wczorajszego spotkania ,ponieważ wieczór padłam z emocji to dzisiaj dopiero wstawiłam zdjęcia ,może dziewczynki nie będą miały nic przeciwko temu ,że wstawiłam zdjęcia,w koncu to potwierdzenie jak nam było dobrze.
Zaczęło się od spaceru po ogrodzie ,i cała wycieczka ruszyła na obchód,po prawej jest góra obsypana trawą z koszenia ,to przyszłe dyniowisko,przygotowane do siania ,zawsze sieję 15 maja .
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2015, o 13:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Super zdjęcia Martuniu. Pamiątka piękna. Wszyscy zadowoleni i uśmiechnięci...Tak trzymać! ;:162
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Spotkanie to wyjątkowa okazja by zobaczyć piękne miejsca, tworzone z sercem, pasją. To też jak zwykle okazja, by spotkać forumowiczów, ludzi z tego niezwykłego miejsca, jakim jest Forum. ;:168
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Było wyśmienicie ;:215 pogoda nam dopisała, dzisiaj byłoby gorzej.
Śledzie sama tam położyłam, gdyby stała koło mnie Zuzia to na pewno pojechałyby ze mną ;:306
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu musiałaś się bardzo starać, żeby nas tak ładnie od tylca ująć ;:306 Muszę popracować nad fryzurą ;:306 (dobrze, że nie łysieję) ;:306
Oj kochana jakbyś chciała mieć ogród wymuskany to musiałabyś mieć ogrodnika na cały etat przy takim areale i tylu nasadzeniach, a tak ogród jest naturalistyczny i jedyny w swoim rodzaju!
Poza tym masz układy na górze...popatrz jaki dzisiaj dzień :uszy Pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
Krychna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2010, o 19:27

Post »

:wit Martusiu dziękuję za nazwę Klonika, już zapisany w zeszyt, żeby nazwy nie zgubić,może gdzieś kiedyś go trafię. Jeszcze raz dziękuję za gościnę,zgadzam się z Marysią, musisz mieć układy na górze ;:108 u mnie dziś przeszła burza, ale spokojna bez gwałtownych wiatrów, tylko z deszczem obfitym i jak się zaczęło koło 14 tak papra do teraz, pozdrawiam serdecznie ;:196
Awatar użytkownika
Mirek19
1000p
1000p
Od: 20 maja 2016, o 13:20

Post »

Witalski,

Martuniu,
dzięki za fotki ;:108
Miło Was ponownie widzieć w ciut większym gronie. ;:63
Pozdrawiam serdecznie ;:196
Pozdrawiam, Mirek
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym, następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Martusiu, wspaniale się wspólnie bawiliście, co widać na wszystkich uśmiechniętych buziach i wesołych ognikach w oczach uczestników biesiady i spacerujących po ogrodzie. ;:138 ;:138 ;:138
Dobrym ludziom i niebiosa sprzyjają, stąd ciepła, słoneczna pogoda. ;:3
Dobrego tygodnia, Martusiu. ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21

Post »

Martuniu , bardzo się cieszę , że spotkanie tak radośnie i miło Wam upłynęło i że grupa jest coraz większa .Pod Twoimi katalpami wszyscy chętnie posiedzą .Najważniejsze , że i pogoda Was rozpieszczała a humory dopisywały .Pozdrawiam cieplutko ;:167
Awatar użytkownika
marta64
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2018, o 19:35

Post »

Martusiu, piękna pogoda i zielonozakręcone towarzystwo to spotkanie musiało być udane ;:215
Chciałobysię być z Wami w tym cudnym ogrodzie!
Pozdrawiam! Marta
Ogród pod wierzbą 3
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie,pogoda tylko jeden dzień była piękna ,właśnie gdy było w moim ogrodzie spotkanie ,a od wczoraj znowu bardzo zimno i leje ,dzisiaj też 6 stopni ciepła i mży ,nie mogę wsadzić nawet moich darów od dziewczynek .bo mnie przemoczy i zmarznę ,a nie chciałabym chorować .

Iwonko 0042 ja Fothergillę wsadziłam i tyle ,rośnie spokojnie i kwitnie co roku więcej ,spotkanie super udane i na pewno pozostanie w naszej pamięci ,pozdrawiam ;:168

_oleander_,dzień był piękny i ze słoneczkiem i dzień był bardzo wesoły w doborowym towarzystwie ,pozdrawiam ;:168

Joasiu nasze spotkania to rzeczywiście wyjątkowe okazje tworzone z pasją i sercem ,można poznać świetnych ludzi kochających ogrody,pozdrawiam ;:168

Dorota,dziękuję pogoda była cudowna i goście też ,Zuzia poszła i śledzie zostały ;:306 ,pozdrawiam ;:168

Marysiu,ze mnie fotograf jak z koziej dupy trąba ,ale może to dobrze ,bo będziesz mieć piękną fryzurkę ;:306 ,żartowałam ,masz super fryzurkę ,każdy ma co lubi i nikt nie może w nic ingerować ,ogródek chciałabym mieć dopieszczony ,ale nie jest i taki mi się podoba ,bo musi ;:306 ,nie pomyślałam o tych układach ,ale coś w tym jest ,bo teraz zimno i mokro i już wczoraj tak było,pozdrawiam ;:196

Krysiu,u mnie nie było burzy ,ale zimno i pada z przerwami,układy mam ,bo to widać ;:306 ,ja dziękuję ,że przyjechałaś ,pozdrawiam ;:196

za moment dalsze odpowiedzi :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mireczku,witaj ,brakowało tylko Ciebie ,grono się powiększa i to jest miło,a jeszcze jak wszyscy zadowoleni to już pełny sukces ,pozdrawiam i do zobaczenia ;:196

Lucynko,super towarzystwo , super atmosfera i super pogoda panowała na spotkaniu,nie mówiąc o pysznym jedzeniu,a teraz to już przepyszna historia :uszy dziękuję za piękny wpis,pozdrawiam ;:196

Elżuniu,ja też bardzo się cieszę ,że tak wszystko się udało,grupa się powiększyła to prawda ,ale było nam weselej i wszyscy zadowoleni,przynajmniej ja ;:306 ,katalpy jeszcze nie dały ażurowego cienia ,bo nie mają listeczków ,dopiero maleńkie pączusie ,one późno wychodzą ,ale drobne chmurki czasem dały cień ,nie ma to jak siedzieć w ogrodzie i ten jeden jedyny dzień w ostatnim czasie był taki piękny,a humory nam zawsze dopisują ,bo ludzie są wspaniali ,pozdrawiam ;:196

Martusiu,towarzystwo wspaniałe to i spotkanie musiało wyjść ,może na następny raz i Ty dojedziesz ,jak tylko będziesz mieć ochotę to zapraszam ,pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

Martusia tylko pozazdrościć takiego, spotkani, pogody i ogrodu... trudno wybrać czego bardziej ;:333
Za każdym razem w twoim ogrodzie spotykam roślinkę która u mnie jest w wersji mimi ... tym razem to Fotergilla, ale fajnie popatrzyć na taką już dorosłą ... moje maleństwo też pokazało ze umie kwitnąć :)
Dobrego tygodnia ;:168
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewciu,pogoda nam dopisała ,humory też ,było nas dużo i daliśmy radę ,było pięknie,w ogrodzie co nieco kwitnie ,ale to zimno wszystko wstrzymuje ,tylko jeden dzień był śliczny ,jak było nasze spotkanie ,teraz znowu zimno i ponuro i pokrapuje ,nie chce się wychodzić do ogrodu ,jakoś tak smutno ,tylko w sobotę było gwarno i wesoło,pozdrawiam ;:196

Tyle dostałam od dziewczynek pomidorków i innych roślinek ,warzywek i kwiatuszków,no i czekają na wsadzenie ,dzisiaj było tak zimno i mokro brr,że nic nie wsadziłam .

lilijki w doniczce dostałam rano w sobotę od mojego męża ,nie chciał być gorszy od gości ,wiedział ,że pewnie dziewczynki coś przywiozą to on też przywiózł z Krakowa
Obrazek

Obrazek

nowości pomidorkowe od Irenki
Obrazek

Nawet musztardowce przyjechały i rukola też od Irenki
Obrazek

następne pomidorki
Obrazek

Obrazek
Są też pomidorki od Kasi , papryki i pomidorki od Beatki i przeróżne kwiatki od Marysi ,iryski i sałatka od Doroty i piękny ostrokrzew od Krysi i jeszcze różyczka od Irenki,no po prostu nie zliczę tego wszystkiego,jak coś pominęłam to wybaczcie .
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Martusiu, no to masz co sadzić! :tan Krzyże mogą nie wytrzymać, ale za to całe to koleżeńskie dobro wkrótce zaowocuje i długo będzie przypominało sympatyczne chwile spędzone w tak doborowym towarzystwie. ;:138 ;:138
A lilijki od małżonka śliczności. ;:215 ;:433 dla M.

U mnie dzisiaj też zimno, nieprzyjemnie, brrr... ale żeby choć deszczyk ... to nie. ;:222
Od czwartku mam mieć cieplej i przekropnie i lepiej by się sprawdziło, bo nie zdzierżę. ;:223

Ciepełka ;:3 ;:3 ;:3 życzę i bezbolesnego sadzenia wszystkich darów. ;:196
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”