Iwonko najpierw muszę Cię przeprosić ,na 14 stronie w odpowiedzi na Twój post napisałam Mariolu ,pomyliłam się i nie mogę już zmienić,nie pogniewasz się chyba.Host jeszcze nie posadziłam,mąż ma kupić torf kwaśny i dopiero posadzę.Jak wszystko będzie na swoim miejscu to pokażę.Po kamienie byłam z córką samochodem combi więc bez problemu je przywiozłyśmy.Grad nie narozrabiał,wczoraj była u nas wielka burza,zaraz idę zobaczyć czy wszystko okey.Na wszelki wypadek wszystkie skrzynkowe i w donicach schowałam do garażu,samochód musiał ustąpić.
Pozdrawiam
hal1959 pisze:Host jeszcze nie posadziłam,mąż ma kupić torf kwaśny i dopiero posadzę.
A po co kwaśny torf pod hosty? One wcale nie są kwasolubne!!! Zwykła ziemia ogrodowa w zupełności wystarczy :0
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Mariolu u nas na polach pełno ich ,nawet nie wiedziałam,zobaczyłam jak kupiłam swoją.Ale te polne są żółte,moja mi się też podoba,fajnie ,że ma inny kolor jak te polne.
Halinko,u Ciebie była burza!ale Ci zazdroszczę
W Olkuszu nie ma czym oddychać.Cały czas zanosi się na deszcz i nic.
Wszystkie kwiatuszki masz takie ładne.
Panna dziewanna taka dostojna.
Obficie kwitną róże i wiesiołek taki słodki.Pozdrowionka