Wow, jaka cudna rutewka, chyba moje zeszłoroczne, ledwo widać Pytałaś o pigwowca białego. na początku jest jakby seledynowy z czasem bialutki , sliczny mam nie dawno .
Najwyższy czas z tym odkurzaniem.O wiośnie wrzeszczą żurawie i gęsi.Ten biały wawrzynek chyba potrzebuje więcej czasu na kwiaty.Mój ma trzy lata i pąków
nie widzę.
Aniu, teraz taka wiosna jak często w marcu. Raz słoneczko i ciepło, a raz sypie śnieg. Dobrze, że nie ma silnych mrozów.
Janku, wawrzynki zakwitły po około pięciu latach od wysiewu. Nie dbałam o nie, bo w międzyczasie kupiłam sobie kwitnący krzaczek. Ale tego kwitnącego sz....g trafił , to sobie przypomniałam o tych stojących w kącie.
Wow, piękna wiosną u Ciebie. Wawrzynek biały sam się posial, czy Ty sialas? Piękne oba, cudne cyklamen, mnie zginęły. Czerwona leszczyna pięknie masz. Mamy tak spragniony oczy tych widoków że się setce rwie pokazuj, pokazuj te zwiastuny wiosny
Bardzo dobrze, że odkurzyłaś wątek po tej niby zimie. Rośliny dostały takiego przyspieszenia, że codziennie coś nowego zakwita. Już się cieszę na następne, wiosenne zdjęcia z Twojej działeczki.