Witam miłych gości nocną porą .
Zajrzałam na działkę dzisiaj , niby ładnie słoneczko świeciło ale strasznie mokro , ziemia zmarznięta i miejscami śnieg leży . Niektóre kwiatuszki pokazują swoje noski .
Zdjęć bark , może jutro coś rozkwitnie .
Marysiu u nas też noce z mrozem , myśmy się wzięli za przenoszenie szklarenki , gdyby się udało złożyć ją w tym tygodniu to może coś bym tam przeniosła .
Zobaczymy czy pogoda nam pozwoli coś zrobić jutro bo znowu deszcze zapowiadają .
Bardzo dziękuję za życzenia
Oby jak najszybciej się ociepliło .
Ewuniu nic nie pokręciłaś - tak jak piszesz to złocień maruna , czarnuszka i moje wszędobylskie kamienie
U mnie też było zimowo a praktycznie to jeszcze jest , choć śniegu już prawie nie ma . Gdzie ta prawdziwa wiosna ??????
Tereniu bardzo dziękuję w imieniu trytom , ja tez miałam kilka podejść nieudanych aż w końcu mam - ciekawe jak tą zimę zniosą ??
Pod skosem to sadzi się szachownice ale i trytomy nie lubią zalewania
Tereniu teraz to już praca po tych wolnych dniach ruszy , w tym tygodniu tylko trochę materiału ma przyjechać .
Dziękuje , dziękuje bardzo
Jadziu masz racje wspomnienia pomagają i to bardzo
Ciekawe jak moja Lancon przeżyje tą dziwną zimę ?? Ja na razie nic nie zamawiam , choć i tak się skusiłam i kupiłam kilka kwiatów i teraz czekają w doniczkach
Tobie też Jadziu zdrówka życzę
Małgosiu i u mnie słoneczko ale chłodno , wczoraj nie byłam na działce ale dzisiaj zajrzałam - jeszcze mokro strasznie ale już coś tam wychodzi z ziemi
rok temu było tak :