Dziękuje wszystkim serdecznie Strczyk już był na zakończenie studiów ale pewnie to nie ostatni
Zostałam magistrem pedagogiki o specjalności Opieka i Profilaktyka Niedostosowania Społecznego
A tak dostosowały się moje kwiatki:)
Szczególnie widać to po moich dendrobiach, wciąż przybywają im nowe bulwy:)
To pierwsze Dendrobium typu Phalaenopsis jeszcze u mnie nie kwitło, jest kupione w przecenie, drugie Dendrobium Nobile, prktycznie w momencie gdy straciło stare kwiaty, już zaczęły się pojawiać pączki, a to trzecie dopiero skończyło kwitnienie, i zobaczymy co dalej
Witam wszystkich
Chciałam się pochwalić moją ostatnią "niespodzianką" już zakwitła
Phalaenopsis zakwitł na dwóch pędach, jedego wypyścił od samej bulwy a drugiego od bardzo krótkiej łodygi kwiatowej, oto on:
Witam, koniecznie muszę się pochwalić jak radzi sobie moja "niespodzianka", teraz wygląda zuuupełnie inaczej
Inne storczyki również mają się dobrze, przybywaja nowe pędy kwiatowe, a dendrobium wypoczywa na dworze
A to mój najnowszy nabytek Pamiętacie mojego "storczykowego duszka"?Teraz ten duszek jest moim największym szczęściem a to prezent na zbliżające się urodzinki
Storczyk jest śliczny, ma bardzo ciasno w doniczce i kilka pędów kwiatowych, ale jest mały problem Prosze Was o rozpoznanie mojego kwiatuszka i wskazówki co do hodowli