nie mogę spać bo już robotnicy weszli na rusztowanie i walą .Blok mi robią ocieplają malują i takie tam .Kawkę sobie spijam i oglądam cudności na forum
Ilonka ja nic takiego nie robię. Podlewam je tylko i przesadzam. Chociaż przyznam szczerze, że ostatnio przez to forum zaczęłam do nich bardziej zaglądać. Kupiłam nawet 3 rodzaje nawozów : do storczyków, do datury i florowit ogólny, tamte dwa są z dżydżownic kalifornijskich:))) Super. W Bricomarche kupiłam. Co do fiołków to nie mam pojęcia jakie będą jeszcze bo dostałam listki od Ani Czarnoty.
A ja Koniczynko jestem w pracy, a że to ochrona środowiska to przecież muszę zajrzeć do wirtualnych roślinek. Kawkę już wypiłam polecam Nescafe espresso taka rozpuszczalna, miałka, nowość. Rewelacja jeśli ktoś lubi kawę z ekspresu ciśnieniowego. Ekspresu nie trzeba wtedy kupować. Ja taką uwielbiam. W kwietniu skusiłam się na ekspres ciśnieniowy i po tygoniu musiałam go zwrócić bo był felerny. Byłam zawiedziona ale teraz to chyba nie będę już kupować nowego.
muszę spróbować jak mówisz że taka dobra .Ja mam taki expresik ale pyszota taka kawka a jak się doda jeszcze jakiegoś likierku albo rumu odrobinkę palce lizać
oooo czekaj to likieru można dodać??? Mówisz, że pycha, to jak spróbujesz tej neski to powiedz czy tak samo dobra jak z ekspresu czy jednak się różni, bo jak tak to ja jednak kupię ekspres. W końcu Boże Narodzenie niedługo a jutro ................ moja 15 rocznica ślubu!!!! oooo to może jutro hahahaa.
Właśnie te są najlepsze podobno. Taki ma też moja koleżanka z pracy. Rzeczywiście kawa z niego to poezja. Achhh już mi ślinka leci na tę kawkę z pianką ))
Aniu fiołki będą różne Juz teraz nie pamiętam dokładnie jakie bo sporo wysyłałam tych listków różnym osobom
A ja nie lubię kawy... jak mi zrobią gdzieś to wypijam z musu...