Teraz ja - treissi
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak mi się właśnie wydaje, że pani nie bardzo zorientowana była. Zobaczymy za jakiś czas.
Basga u mnie o tej porze to w ogóle ciężko z wyborem doniczek - są tylko pozostałości. Dopiero na początku marca zaczynają się pojawiać. W ogrodniczym, w którym dzisiaj byłam pan właśnie przywiózł towar i mówił, że był w 6 hurtowniach i nigdzie nie mieli palmówek.
Basiu a wiesz coś może o tej roślince?
Basga u mnie o tej porze to w ogóle ciężko z wyborem doniczek - są tylko pozostałości. Dopiero na początku marca zaczynają się pojawiać. W ogrodniczym, w którym dzisiaj byłam pan właśnie przywiózł towar i mówił, że był w 6 hurtowniach i nigdzie nie mieli palmówek.
Basiu a wiesz coś może o tej roślince?
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Przemo, bo palemki zaraz po przesadzeniu miały zdjęcja robione. I właśnie dziwna sprawa, że ziemia w worku była sucha - zawsze jest wilgotna. Dracenka wymaga przesadzenia, ale brakło mi ziemi. O! Przemo - czy ten gruboszek od Anoli nadawałby się, żeby zrobić z niego takie drzewko jak ty robisz ze swojego?
Co do kordyliny to tak właśnie mi się wydawało, że te na pniu były odmładzane.
A ma ktoś może coś na temat tego drugiego kwiatuszka, bo pod nazwą, którą podała mi basga nic nie znalazłam
Co do kordyliny to tak właśnie mi się wydawało, że te na pniu były odmładzane.
A ma ktoś może coś na temat tego drugiego kwiatuszka, bo pod nazwą, którą podała mi basga nic nie znalazłam

- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Ja już nie wiem,co to się dzieje...treissi pisze:Antosiu hibiscusiki stoją w ziemi pod folią. Nie zagladam do nich bo się bojęw ogóle żadne roślinki nie puszczają mi korzonków (zroślicha, benjaminki, cissus, skrętnik). Już się strasznie niecierpliwie.

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...