Witam Was wszystkich serdecznie

Dzisiaj na reszcie uspokoiła się aura i po południu można było troszkę popracować w ogrodzie.Róże już zaczynają swój popis ,a zapach jest unosi się w całym ogrodzie ,co to będzie jak one wszystkie rozkwitną

będę spać w ogrodzie
Aniu moja Morden Blush ma w tej chwili jakieś 80cm a podobno maksymalnie osiąga 1metr, chyba bardziej rośnie wszerz jak w wzdłuż

no i kwiaty nie pachną

ale kwitnie ooobłędnie.
Ewunia ja do konfitur używam wszystkie mocno pachnące i różowe róże z Louisa O.,Mme.Issac P.,Rose de resht,Mrs.John L. Mój Fisherman's coś w tym roku kombinuje wstawię zdjęcia kwiatów zobacz jaki cudak
Aniu miałaś rację jeszcze sporo padało ale dziś już było całkiem spokojnie ,a po południu wyszło słonko
Miłka konfitury i mnie kuszą ,ale najpierw muszę nacieszyć oczy kwiatami

Fisherman's pachnie mocno
Iwonka nie smutaj

róże szybko rosną i już niebawem będziesz kręcić konfiturę mniam!
Daysy u mnie zapowiadało się super patyczkowo ,ale jak zacżęło się robić dość ciepło padły wszystkie patyki

został się tylko jeden jedyny Novalis ucięty i wsadzony wiosną.Tak więc gratuluję ci tych trzech to i tak nie lada wyczyn

zwłaszcza że maja jeszcze kwitnąć

ale ty masz tą swoją cudowną folię ,kurcza jak ja choruję na taką małą szklarenkę

Myślę że póki co Fishermana podpisz bo a zobaczymy jak podrośnie.
Pedrowa bardzo proszę ja korzystam z tej strony
http://pinkcake.blox.pl/2013/07/Konfitu ... ukier.html
Niestety na pogodę nie mamy wpływu

tylko żal patrzeć jak żywioł niszczy naszą ciężką pracę,ale na szczęście jest już po! u ciebie chyba też już spokojnie?