Pod Puszczą cz-1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Pod Puszczą cz-1

Post »

Ela ja juz przestalam biesiadować i po południu ruszam w teren ogrodowy, stesknilam się za takimi działaniami gary zostawiam do następnych świąt

:wit
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Święta, Święta i po Świętach . I BARDZO DOBRZE .Nareszcie wiosna dla nas i naszych ogrodów bez przerywników świątecznych . :heja Tak jest Iwonko zaczynamy SEZON OGRODOWY i oby był piękny i długi ze ;:3 ,ale i ;:47 z deszczykiem .Jadę do ogrodu w sobotę zdam relację jak wrócę . Pozdrawiam wiosennie ;:114
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

KRYSIEŃKO jak możesz to ruszaj w ogród . Zazdroszczę Ci i już .Nic na to nie poradzę .Pogody Ci życzę przy pracy i ;:3
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Także miałam ruszyć w teren ogrodowy, wolne od garów, wolne od wnuków... :;230 . Niestety rozpadało się na dobre :twisted: . Tobie Elu życzę aby w sobotę nic ci nie przeszkodziło w pracach na działce. ;:168 . Czy kierowca już umówiony. :?:
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zeniu Kochana , kierowca umówiony ale u niego w pracy nigdy nie wiadomo czy coś nie wyskoczy dodatkowo .W razie co to jadę w niedzielę . Widziałam swoje pierwsze obeliski ;:oj ,są super . Nie wiem tylko jeszcze ile zapłacę , mam nadzieję że nie za dużo .Ma być ich wszystkich 8-10 szt.Dokupiłam też podpory w Li.... ,więc powinno być dosyć .Dziś ,niestety kupiłam 2 rododendrony ,chyba diabli mnie podkusiły do tych zakupów.Znowu dodatkowa robota .Powinnam miac dwa tygodnie urlopu wiosennego żeby się z tym uporać ;:223 W piątek na targu kupię jeszcze cebule lili i chociaż kilka drobnych bratków .Synek zaopatrzył mnie w drewniane donice ,więc trzeba je czymś obsadzić .Wysle Ci wiadomość na pw ,więc zajrzyj proszę . ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Elu życie w Ciebie wstąpiło ;:138 Koniecznie zrób zdjęcia obeliskom, bo będę odgapiać No i życzę młodemu takiej sytuacji w pracy żeby mateńkę zawiózł do jej królestwa ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

A na sobotę piękną pogodę zapowiadają, to sobie poszalejesz :wit
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

Cały tydzień i weekend ma być pogodny ;:3 Ja dzisiaj trochę porządkowałam rabaty, ale wiało niemiłosiernie ;:222
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jakie tam Królestwo ,Marysiu . Na razie to ruiny i zgliszcza po wycince .Upłynie pewnie cały miesiąc zanim się z tym uporam , ale za to potem będzie już tylko lepiej .Jak się już konkretnie ociepli to będe jeżdziła na całe dwa dni .Może będzie już szansa po 15 ym kwietnia .Obeliski przywioze jak będą gotowe wszystkie .To żelastwo będzie trochę ważyło , więc trzeba do tego zabrać przyczepę. Swojej nie mamy ,więc muszę pożyczyć .Najważniejsze to wykarczować konary z ziemi .Będę robiła zdjęcia z postępu prac .
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jakie tam Królestwo ,Marysiu . Na razie to ruiny i zgliszcza po wycince .Upłynie pewnie cały miesiąc zanim się z tym uporam , ale za to potem będzie już tylko lepiej .Jak się już konkretnie ociepli to będe jeżdziła na całe dwa dni .Może będzie już szansa po 15 ym kwietnia .Obeliski przywioze jak będą gotowe wszystkie .To żelastwo będzie trochę ważyło , więc trzeba do tego zabrać przyczepę. Swojej nie mamy ,więc muszę pożyczyć .Najważniejsze to wykarczować konary z ziemi .Będę robiła zdjęcia z postępu prac .

Iwonko , mam nadzieję że pogoda się utrzyma.

Moniczko znowu pędzisz z robotą .Zazdroszczę Ci Tego .No powiedz sama czy to nie jest głupota ? Zazdrościć pracy ?
U Ciebie ciągle wieje . Zupełnie jakbyś mieszkała na wichrowym wzgórzu ;:306
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Elu kochana..u mnie wczoraj było wichrowe wzgórze. ;:222 . Dziś lepiej, ale gorzej bo M się pochorował. ;:oj Ty wiesz co znaczy chory mąż w domu. :;230. Tak więc i dziś nici z działeczki. ;:219 Także jestem ciekawa twoich obelisków, ja już chyba na ten rok odpuszczę je sobie ale w razie co odgapię. ;:131
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Chory mąż to po prostu koniec świata. Zwykły katar urasta do rangi obłożnej choroby. ;:oj

Dziewczyny pokażcie te obeliski, ja też bym chciała ;:4
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zeniu , chory chłop w domu to gorzej niż najgorsza nawałnica , nic tylko wiać z domu .Niestety , przysięgałaś "na dobre i na złe ".Będziesz chorowała razem z nim ;:306 Ostatnio jakieś fatym Cię prześladuje ,może potrzebne egzorcyzmy ? ;:202

Wandeczko , witam Cię serdecznie po świątecznym lenistwie :wit Jak tylko przywiozę obeliski to zrobię zdjęcia .Czekam aż będą wszystkie gotowe ;:333 .Są duże ,więc samochodem nie przewiozę , muszę dla nich robić osobny transport .Sama nie mogę się już doczekać .
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Elu ja też mam karczowanie po leszczynie a miała chyba 30 lat ;:oj i jakoś nie mogę się za to zabrać. Na zimę posypałam mocznikiem żeby osłabić draba :D
Zgliszcza nie zgliszcza, ale Twoje i Twoje królestwo będę się upierać ;:168
Pashmina
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2016, o 15:37

Post »

Elu, wpadłam róże obejrzeć a tu fotek brak. :-( Też jestem ciekawa nowych obelisków
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”