Witam serdecznie Iwonka moje parapety też trzeszczą w szwach.
Dla rozluźnienia eMek zbudował mi tymczasowy trzykondygnacyjny parapet ciekawe jak długo będę miała luzy Iguś oj już się na nie cieszę, a ranniki piszesz, że w kwietniu zakwitną - to mnie pocieszyłaś. Bożenka nowe liście wypuszczą Krysiu witam i ciesze się, że jesteś na FO Majeczka pewnie i do Ciebie też już wiosna zawitała, z przezimowaniem różyczek to tak różnie, ucierpiały te posadzone jesienią Ewciu witam serdecznie nowego gościa w moim ogródku Marysiu ogrodu nie mam dużego, a jeśli chodzi o hortensję to napisz na której z kolei fotce nad pashminą Dorotka tylko początek, ale ile radości
Witam. Przepiękne chryzantemy a te czarne pomidory mnie mocno zaciekawiły . Nietypowe . A w smaku tak jak czerwone ?? Jestem bardzo ciekawa. Pozdrawiam .
Alu bo te pomidorki mają kolor czarnej porzeczki Krysiu a zimują sobie, niektóre z nich mają już dwie zimy za sobą Iwonka mają smak pomidorka Iga trochę za szybko Alu chyba im się w moim ogrodzie podoba Ewuś nazywają się Blubery, jest trochę nietypowy, ale my z eMkiem lubimy różne pomidorowe ciekawostki.
Smakuje jak czerwony pomidor. W tym roku pozbieram nasionka z niego.