Witaj Dorotka ta róża to jest młoda w tym roku mi dopiero zakwitła jutro ją zobaczę czy coś można ciachnąć. mam też inne puste piękne jutro poślę ci zdjęcia.
Witajcie mam problemy z logowaniem na forum ogrodniczym ciągle mi wyskakuje że FO nie działa co to może być, muszą ciągle polecenie cofać do tyłu aż za którymś razem wejdę na FO wtedy zaskoczy.
Na innych wejściach internet działa poprawnie.
Witaj Halinko , śliczne lilie, te białe z żółtymi, jak jedna wyglądają, inne też śliczne no i pysznogłówki, o których myślę, ale miałam je i gdzieś zginęły, no i mączniak chyba je łapał, chyba, że posadzę je na zupełnym słonku
Witaj Iwonko ja pysznogłówki,floksy,przegorzan i marcinki pryskam na wiosnę kilka razy od grzyba pierwszy raz jak wychodzą z ziemi i mają tak 10 cm a potem co jakiś czas.
Tak zakwitł mi ołownik
zaczynają kwitnąć chryzantemy.
bardzo mi się podoba ta biała pysznogłówka jak przekwita to ma takie zielone główki
No tak, ja nie pryskałam , chciała na herbatkę mieć, no nic, może w przyszłym roku jeszcze raz spróbuję , ołownki ślicznie zakwitł, mój zimy nie przetrzymał w piwnicy, ale myślę, że zgnił po prostu
Ołownik fajny ale no cóż do przechowywania w piwnicy?
Pysznogłówkę białą wysępię od Ciebie jak się rozrośnie bo chyba to świeży nabytek?
Pokaż Halinko jak duże urosły Ci chryzantemy zimujące od Sangwinarii?
Mój ołownik zimuje w rowerowni ma widno i tak około 10 stopni w zimie . Ewko muszę zrobić zdjęcia tym chryzantem , ale jak wstawię to moderator pewnie znowu mi zdjęcia i wpis usunie jak poprzednio,.Właściwie to nie mam co pokazać.Pysznogłówka biała kupiona jest w tym roku do, jesieni będzie jakaś sadzonka
Witajcie wczoraj przeszło u mnie gradobicie ogródek ucierpiał bardzo.A ja byłam na wyjezdzie na pogrzebie jak wróciłam to nie było na co patrzeć,Deszcz padał jeszcze dzisiaj do południa.Ziemia namoknięta strasznie, nie może utrzymać palików od róż , Róże powywracane, dalie połamane musiałam ich wyciąć przy ziemi. Cynie połamane, funkie tez posiekane gradem aż przykro patrzeć. Tak mi smutno bo mało kolorków zostało.