Witam miłych gości po długiej nieobecności spowodowanej potrzebą odreagowania i odpoczynku od forum
Postaram się szybciutko odpowiedzieć na Wasze wpisy, choć odpowiedzi będą już nieco nie na czasie
Dorotko, Ewo - bratki kupowałam na giełdzie kwiatowej, bo tam pojawiają się bardzo wcześnie wszystkie rośliny. W tej chwili sprzedają już pełną parą surfinie, pelargonie i inne letnie kwiaty do donic. Bratki już się powoli kończą w sprzedaży. Z letnimi kwiatami wstrzymuję się jeszcze, bo mogą być przymrozki, a poza tym bratki kwitną przepięknie i nie ma takiej potrzeby, żeby już zmieniać dekoracje.
Margo - u mnie też te iryski giną. Może są wrażliwe na mróz i dlatego? Trzeba je potraktować jako jednoroczne
Aniu - biało-niebieskie dekoracje kwiatowe bardzo lubię i co roku na wiosnę mam ten zestaw albo przed domem, albo na tarasie. Na rondzie przed domem także kwitną mi hiacynty w tej kolorystyce - ładnie to wygląda

Stokrotki bardzo lubię, nawet te zwykłe w trawniku, choć potrafią się bardzo rozsiewać
Fabi - ja białego koloru nie mam dosyć, ale lubię go też łączyć z fioletem lub niebieskim

. Bratki w kolorze brudnego różu kupiłam koleżance - są prześliczne
Antooosia - są tez białe fuksje - już je miałam i byłam zachwycona
Klara - jakie fuksje zamówiłaś? Jestem ciekawa, bo bardzo lubię te kwiaty
e-babciu Jadziu- dzięki kwiatuszkom od Ciebie będzie jeszcze ładniej