Przyszedł mój dobroczynek, więc podjęłam szybką decyzję i pognałam na działkę, zeby go tam zainstalować No i u mnie też wiosna na całego. Ziemia cała spękana i prawie wszędzie coś wyłazi
Już się nie mogę doczekać - skalniak praktycznie cały jest w kiełkach. I tulipanów będzie w tym roku dużo więcej niż w zeszłym Byle tylko tego nie przegapić - taki ból jak się tam nie mieszka i tylko na weekendy się jedzie...
No, Kasiu, tyle nosków już na powierzchni ! Będzie pięknie, tym bardziej że wg najnowszej prognozy ostatnia dekada marca ma być prawdziwie wiosenna. Oby się sprawdziła.
I oby już taka piękna została i żadnych przymrozków już nie chcę - ani majowych ani wrześniowych
Marta - ile fajnych rzeczy możesz teraz z tymi górami zrobić
a to jest łodyga zeszłorocznej kapusty ozdobnej - normalnie ma zamiar dalej rosnąć...
Bardzo ładny skalniak. Znowu muszę dopisać sobie do listy spraw do zrobienia skalniaczek. Lista zamiast maleć to się powiększa,ale to przez was i wasze piękne ogrody.
A ja się zastanawiam nad drugim skalniakiem Mam na podjeździe wielką kupę gruzu - akurat na bazę pod skalniaczek Tylko też nie mogę wymyśleć odpowiedniego miejsca... najbardziej by mi pasowało tam gdzie teraz stoi dom...
Ten dach by tego nie wytrzymał... Chyba muszę zagrać w lotto, to postawię nowy dom, a w miejscu starego zrobi się kilka fajnych rzeczy... normalnie już to widzę oczami wyobraźni