Święta, święta i ... po świętach

Ale zima trzyma i cieszy m.in. Okamiego

Mój śnieżny stwór
Pod śniegiem na pewno jest coś smacznego
I wracamy do domu
Grażynko (kogra)! U mnie śniegu nie jest tak mało. A dziś znowu sypało...
Szyszka jodły koreańskiej
Iwonko (iwona0042)! Forum wyraźnie zwolniło. Ja też, więc nie trzeba było wiele nadrabiać. A z zimy się cieszę, bo jest potrzebna. U nas przy tym jest przepięknie

Dziękuję za życzenia
Dziś mieliśmy takie słonko
Gosiu (Margo2)! Nie wszyscy się cieszą, ale ja i owszem. Każda pora roku ma swoja rolę i oby nic się w tej kwestii nie zmieniło. Nie powinniśmy się cieszyć z ocieplenia. To byłoby co najmniej nierozsądne.
Hortensje pod śniegiem wyglądają pięknie
Elwi! Fajnie, że jesteś

I mnie nie starczyło czasu na wszystko, co chciałabym zrobić. A w ganku postawiłam na minimalizm. Zawsze mnie kusi wiele, ale staram się nad sobą panować...
Dla Ciebie róża w śnieżnej czapie
Jolu (April)! Oczywiście, że Cię pamiętam

I ja mam zaległości na forum, więc możemy sobie podać ręce. Co do ozdóbek, to je uwielbiam. I co chwile coś zmieniam.
Trawy w śniegu również wyglądają pięknie
Dorotko (dorcia7)! Zimową panienkę kupiłam w kwiaciarni we wsi oddalonej od Szczyrku o 3 km. Lubię tam wstępować, bo często mają fajne ozdoby, a i bywają fajne doniczkowe. A konika kupiłam na wyprzedaży ze 2 lata temu w Home&You.
Kłosowiec anyżowy - widać z której strony wieje wiatr
Madziu (MID2006)! Śniegiem w miarę równo obdzielono, choć w górach jest go znacznie więcej. Co mnie cieszy, bp ja akurat chciałam zimy i czekałam na nią. A że się spóźniła... Najważniejsze, ze jest i moje roślinki mają śliczną kołderkę. Oby prognozy się nie sprawdziły i po nowym roku nie przyszła odwilż.
Teresko (tesia39)! Cieszę się, że Ci się spodobało. A bombki od Kasi rozpoznałam od razu

O szklarence już też słyszałam...
Jeszcze raz szyszeczka
Jurku (Semper)! Miło, że mnie odnalazłeś

Każdy gość bardzo mnie cieszy!
Powojnik tangucki McKenzi w śnieżnej czapeczce