Aleja Różana 33 cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Aleja Różana 33 cz. 3

Post »

Mamcia super fotki ;:138 szczególnie ta różowa przylaszczka - Jola to od ciebie mamy ;:168
Ty to jesteś aparatka - dopiero początek sezonu a ty już masz posprzątane na cacy na rabatkach ;:oj co ty będziesz przez resztę sezonu robić?? Wiem ... u mnie będziesz kwiatki przesadzać ;:306
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
wiolamanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2012, o 20:12

Post »

Mamciu podzielam zdanie Moni cudowna rózowa przylaszczka ;:196
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tereniu...dla mnie wszystkie przylaszczki są ;:215 U mnie w kwietniu będą targi ogrodnicze, może jakąś upoluję. Ale najważniejsze że wiosna a na działce robi się coraz ciekawiej. :D . U mnie dziś popadało, tyle co kot napłakał. :roll: Tak więc dalej czekam na deszcz najlepiej w nocy. W dzień mogło by być ładnie. ;:oj
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

A gdzie te kwietniowe targi będą?
Awatar użytkownika
MamciaTerenia
1000p
1000p
Od: 1 lis 2012, o 14:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Moniś bardzo ładnie przezimowała ta różowa przylaszczka od Joli ;:196 nie mogę tego samego powiedzieć o niebieskiej a szkoda :cry:
Co będę robić się pytasz? Haha, po tych deszczach będzie tyle chwastów że będzie co robić ;:306
Ale masz rację, śpieszę się żeby Tobie jak najwięcej pomóc :lol:

Wioluś ;:196

Zeniu poluj, poluj, mam je pierwszy raz i już podbiły moje serducho! Teraz popadało tylko szkoda że od razu się ochłodziło!
Nadchodzący tydzień ma być nie ciekawy a przyjadą do mnie różyczki, zobaczymy :lol:

Dorotko ja nie wiem ale Zenia już Tobie napisała :lol:

Ciąg dalszy mojej wiosenki na działce....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam, Tereska
Aleja Różana 33 cz. 3
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Teresko witaj ;:196 puchate maleństwa słodkie ale ja czekam na twoje pierwiosnki w pełnym rozkwicie, pamiętam je z zeszłego roku ;:108
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Tereniu bardzo ładnie przezimowały Ci żurawki,moje wyglądają nieciekawie :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tereniu.....narcyze, hiacynty pięknie zapączkowane ależ będziesz miała za kilka dni kolorowo. ;:138 . Twoje żurawki ładnie wyglądają, moje średnio. Dwie mi nawet padły. :wink: Najważniejsze że pierwiosnek od ciebie ma już pączki , ależ się cieszę :tan .
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
MamciaTerenia
1000p
1000p

Post »

Aniu ;:196 tych puchatych maleństw posadziłam w zeszłym roku sporo (posiałam swoje nasionka), sprawdzałam, żyją. Będę miała swoje sadzonki, oczywiście kilka obiecałam córci :lol:
Ja też czekam na kwitnienie pozostałych prymulek bo kilka dosadziłam i czekam na nowe, dostawa chyba w kwietniu :lol:

Grażynko tak ładnie przezimowało tylko kilka z moich żurawek, pozostałe też wyglądają nieciekawie. Ale trzeba dać im czasu....

Zeniu tak, będzie kolorowo tylko teraz zrobiło się tak wietrznie i zimno, brrr...Moje żurawki jak napisałam wyżej nie wszystkie tak dobrze się prezentują ale dajmy im czas...A na dodatek jak widzę te puste miejsca na rabacie po skradzionych żurawkach to wiesz, nie? Jak tylko żurawki dojdą do siebie robię sadzonki z tych co mi pozostały. Cieszę się że prymulka ma pączki....musiałam sprawdzić w notatkach jaką prymulkę Tobie dałam, to czerwona pełna. Podam Ci później nazwę.
Pozdrawiam ;:196
Pozdrawiam, Tereska
Aleja Różana 33 cz. 3
Awatar użytkownika
MamciaTerenia
1000p
1000p

Post »

Dalej wieje i teraz właśnie zaczyna padać :cry: Owszem, deszcz był potrzebny ale ten wiatr i zaraz takie ochłodzenie i to na Święta, nieciekawie....

Zapomniałam pokazać mój świątecznie udekorowany parapet ..... :D

Obrazek

Obrazek

Wszystkie moje domowe kwiatki dostały eksmisję tam gdzie tylko znalazło się wolne miejsce :lol:

Poprawka, pada deszcz ze śniegiem, brrrrr....
Pozdrawiam, Tereska
Aleja Różana 33 cz. 3
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Teresko u mnie też pada śnieg ;:223 Normalnie to nienormalne jest :roll: A dekorację okna masz podobną do mojej ;:196
Aha ,jak byś miała jedną sadzoneczkę białej sasanki na zbyciu to się uśmiecham do Ciebie :D
Awatar użytkownika
MamciaTerenia
1000p
1000p

Post »

Lucy :wit no dalej pada śnieg a miałam jeszcze trochę popracować na działce do świąt i przygotować do końca rabatę na której zagoszczą różyczki :( A dzisiaj będą :lol:
Co do sasanki to poczekamy aż zakwitną, żeby tylko nie okazało się że wszystkie będą fioletowe ;:306 Zapisałam sobie :lol:
Parapet fajny, nie! Mam jeszcze stoliczek na którym są doniczki z moimi wysiewami :lol:
Pozdrawiam, Tereska
Aleja Różana 33 cz. 3
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2012, o 14:41

Post »

Mamciu Tereniu,co ja czytam ;:oj .Niebieskiej przylaszczki nie masz ;:oj .Zapisuję na listę roślinek które chcesz ode mnie :tan .Dobrze,że chociaż jedną roślinkę (na razie :wink: ),mam dla Ciebie.
Cieszę się,że różowa ładnie przezimowała.Przylaszczki ode mnie ze szczerego serca i takie ''zwykłe'',nie odmianowe-to rosną bez problemów.

Ale już duże masz pomidorki ;:138 .Moje jeszcze w fazie liścieni.Pikowanie nie prędko.Całe szczęście,bo nie wiem,gdzie postawię,jak przepikuję...
Ale jednak mój m.też powolutku robi się ''zielono'' zakręcony.Bo pytał ostatnio jakiej wysokości mają być tyczki do pomidorów ;:224 .A jak wspominałam o tym powiększeniu ogródka,to wyrażał swoje zdanie-co tam posadzimy :shock: .Chciał leszczynę ;:223 :;230 .Z moim szczęściem,to tylko gromada liści by z tego była ,nie owoce...

U nas też zimno.Nie chce się wychodzić na dwór.Roślinki się skuliły i trzęsą z zimna.
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Tereniu, u mnie podobnie wyglądają świąteczne dekoracje.Póki co pomidorki mam przed pikowaniem. :D :wit
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tereniu.....parapety zastawiłaś na maksa. ;:oj Ja skromniutko, tylko jeżówkę bo ciągle mi ich mało. Na razie nic nie wyłazi. ;:224 Pogoda u mnie także przeróżnista . Deszcz, śnieg, słońce i piękna tęcza. ;:306
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”