Jak mi szczawik ruszy to dopiero będzie na co patrzeć
Mój magiczny balkon
Re: Mój magiczny balkon
Dzięki
I musze skombinować jakieś kamyki do kobei żeby ją oddzielić od tej trawki, powinno to fajnie wyglądać, przynajmniej tak mi się wydaje
- luczek95
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 lip 2009, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale zielono
Masz clematisy na balkonie? Jak sobie radzą? Ja w tym roku eksperymentuję właśnie z ich uprawą w donicy
Masz clematisy na balkonie? Jak sobie radzą? Ja w tym roku eksperymentuję właśnie z ich uprawą w donicy
Nie mam :P Z pnących jest w tej chwili kobea i passiflora i czekam jeszcze na tunbergie
- szy---

- Od: 31 sty 2013, o 14:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie długo już się nie ruszysz,
wiem coś o słońcu. 
U mnie dzisiaj było strasznie, ani razu jeszcze nie wniosłam tyle wody na balkon co dzisiaj, wszystko wysuszone do cna, chyba muszę fuksje przewiesić niżej żeby nic im nie było, a bratki to piją dziennie po 1,5 litra wody O.o
Ja za niedługo będę musiała przynosić wodę ze studni 
Czy ktoś mi jest w stanie powiedzieć co mi zjada róże w ogrodzie?

-
iga2003
- 0p - Nowonarodzony

- Od: 3 maja 2014, o 18:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pierwszy raz jestem u Ciebie wobec tego pięknie się witam i w progu zachwycam się Twoim balkonem. Ślicznie i bardzo podobają mi się Twoje drewniane donice - cudne są - roślinki w nich oczywiście również 
pozdrawiam - Patrycja
- Alenka

- Od: 5 lut 2013, o 15:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kamilo ....piękny masz balkon
Naprawdę aż miło popatrzeć i wyobrazić sobie, że się tam siedzi i popija kawkę
Bardzo podobają mi się Twoje parapety i te obicia bambusowe..Jak to jest zrobione? Wygląda super 
Mój balkonik -->Moja kolorowa oaza
*cz.3*, Początki hoyozy i inne roślinki Madzia 
Galerie zdjęć:*Moje pelargonie * Fuksje
Moje wątki
Moje wątki
iga2003 Witam w moich skromnych progach i dziękuję za miłe słowa
Alenka Po prostu dociełam mate na szerokość parapetu i ją na nim połozyłam, nic więcej z nią nie robiłam a przynajmniej nie muszę co 5 minut ze ścierką biegać i wycierać, bo nie wiem z czego teście ten parapet zrobili ale on strasznie brudzi
Alenka Po prostu dociełam mate na szerokość parapetu i ją na nim połozyłam, nic więcej z nią nie robiłam a przynajmniej nie muszę co 5 minut ze ścierką biegać i wycierać, bo nie wiem z czego teście ten parapet zrobili ale on strasznie brudzi
- Magdallena
- 1000p

- Od: 26 lis 2010, o 23:51
A jakbyś na balkonie ustawiła jakiś większy pojemnik z wodą? Może dałoby radę pod rynnę go ustawić?
Ja ciągle myślę o kupnie węża ogrodowego do dostarczania wody na balkon. Niestety mogę go podłączyć tylko w łazience, co oznacza, że musiałabym go puścić przez salon. Ale jest taki pomysłowy wąż - "x hose" się nazywa. Ma 2 m ale jak się odkręci wodę to się wydłuża do 7 m. Może to jest jakieś rozwiązanie.
Z innych pomysłów to napełnianie butli 5 i 10 l lub wiader, żeby tak nie latać z butelką 1,5 w tę i z powrotem.
Ja ciągle myślę o kupnie węża ogrodowego do dostarczania wody na balkon. Niestety mogę go podłączyć tylko w łazience, co oznacza, że musiałabym go puścić przez salon. Ale jest taki pomysłowy wąż - "x hose" się nazywa. Ma 2 m ale jak się odkręci wodę to się wydłuża do 7 m. Może to jest jakieś rozwiązanie.
Z innych pomysłów to napełnianie butli 5 i 10 l lub wiader, żeby tak nie latać z butelką 1,5 w tę i z powrotem.
- Alenka

- Od: 5 lut 2013, o 15:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Też się zastanawiam nad wężem, ale małżon krzywo na to patrzy
na razie pozostaje mi napełnianie codziennie baniaków wodą i stoją na balkonie. Później tylko przelewam do konewki. Mam też dwie konewki 5L..Fajne są baniaki po płynie do spryskiwaczy, bo mają lejek który można wsadzić w otwór i fajnie się podlewa 
Mój balkonik -->Moja kolorowa oaza
*cz.3*, Początki hoyozy i inne roślinki Madzia 
Moje wątki
Moje wątki
Ja do łazienki mam z pokoju dwa kroki więc bieganie to nie problem, ale podłączyliśmy wczoraj pompe do studni także będę lać do wiaderka i nosić na balkon
Ale myślałam nad jakimś baniakiem po wodzie 5l żebym wode zawsze pod ręką miała :P Zastanawiam się tylko co z kwiatkami zrobić jak pojadę na 10 dni na wakacje :P
- Magdallena
- 1000p

- Od: 26 lis 2010, o 23:51
Teściowa będzie podlewać