Górki,pagórki i reszta w 2014r.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Iw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2008, o 22:00
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Górki,pagórki i reszta w 2014r.

Post »

To zaszalałeś, aż tyle kwiecia ;:oj .
No nieźle. I zakupy i przesyłeczka. Szkoda, że u nas nie ma takich sklepów, żeby coś tarfić :( .
Ale zawsze mogę zerknąć do innych ;:306
evastyl
1000p
1000p
Od: 13 sie 2009, o 18:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Prymulki to pewno Dark Rosaleen bardzo fajna odmiana dobrze rośnie i ładnie wygląda ja mam z zeszłego roku . Nieźle zapakowane ja pakuje podobnie tylko zamiast patyków są butelki :wink:
To będzie pięknie i kolorowo...właściwie to już jest pięknie :wink:
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

Janku zadowolony z Raju, bo ja te też otrzymałam o nich swoją przesyłkę i jestem bardzo zadowolona. I też czekam na maj.
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Cudne zakupy. Jedne i drugie. Ja muszę jeszcze 4 tygodnie czekać na kolejne targi :(
Zawilce i u mnie zaczynają festiwal kwitnienia. Jako pierwsze zwykłe gajowe. Odmianowe nieco później.
Do psizęba straciłam już cierpliwość. Robiłam kilka podejść i nigdy nie widziałam kwiatów, a nawet nie zawsze liście ;:223
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

A ja się zastanawiałam niedawno,że ciągle mijamy się w zaprzyjaźnionych wątkach ,albo wpadasz do mojego ,a ja u Ciebie dawno nie byłam,zagadka sie rozwiązała ,przegapiłam otwacie nowego watku-wybaczysz??zakupy z raju super i ułudkę jak widzę kupiłeś :heja i prymulki :heja ,ja czekam bo mają nowe rośliny wystawić ,planuję jeszcze jeden wiosenny zakup u nich
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Rajskiej przesyłki jeszcze nie dostałam, ale czekam z nadzieją, że będę równie zadowolona :D Podoba mi się, że sadzonki są doniczkowane, bo nie mogę ostatnio z niczym nadążyć.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
magry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 wrz 2009, o 19:20

Post »

Iwonko- W typowych sklepach ogrodniczych nie kupuję.Jeżeli już to tylko cebule.Tak się składa,że w Łodzi i jej okolicach jest sporo dobrych szkółek i
punktów sprzedaży.Teraz,co kilka dni,robię sobie krótkie wypady i jestem mile zaskoczony.Przez ostatnie dwa lata robiłem zakupy internetowe i to był błąd.
W niektórych punktach można wypić kawę / kawę,nie lurę/,zjeść dobre ciastko.Zobaczyć ogród pokazowy.Kupić doniczki,świece,kule i inne akcesoria ogrodnicze.
Nie sprzedają jeszcze butów i samochodów ale jest takie jedno miejsce gdzie można kupić krzewy a obok telewizor i lodówkę.W tym roku jeszcze tam nie byłem ale
zajrzę.
Ewa- Dark Rosaleen mam jeszcze od Danusi.Prymulek nigdy za wiele.Zwłaszcza takich,które liście też mają ozdobne.
Ala- Jestem zadowolony.Kupuję u nich już drugi rok i rzecz niebywała.Oni dziękują po zrealizowaniu zamówienia.Ja do nich pojadę.Tak daleko
nie mam.
Iza- U mnie nie kwitną ale mają ładne liście.To też liczy się.Dzisiaj też coś przywiozę.Wczoraj karteczkę zostawiłem.
Dorotko- A co ja mam wybaczać ?.Nie możemy być wszędzie każdego dnia a poza tym moje wywody i fotki też nie zawsze są ciekawe.Ułudkę nabyłem
z uwagi na jej figlarne kwiaty.
Ewa-majowa Będziesz zadowolona bo to są porządni ludzie wiec mają taki sam towar. Okropne słowo.

Pierwsza sasanka.

Obrazek
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Okropne ;:108
U nas nie ma zbyt wielu szkółek w okolicy, dlatego prawie wszystko kupuję przez internet. Nie narzekam :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
magry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oczywiście,że nie wszystko jest żle ale czasem coś wyskoczy.Ja jeszcze kupię niskie irysy ale czekam aż mój pan je wystawi.Tu jestem spokojny.

dla języczki Garden Confetti zima była dobra.

Obrazek
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Awatar użytkownika
Iw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

U nas, niestety, w okolicy nie ma szkółek, abym mogła coś kupić z bylin. Krzewy, drzewka to nie ma problemu, przynajmniej w takim podstawowym asortymencie. Dlatego zazdroszczę pozytywnie, że możesz jechać nacieszyć oczy, coś kupić. Bo wiadomo, kupuje się oczami ;:oj :shock: ;:oj .
W końcu nie znamy wszystkiego ;:185 .
Mnie bardzo brakuje prymul. Uwielbiam je, ale nie mam zbyt wiele ;:131 . Muszę to nadrobić. W raju to co chce, piszą, że wyprzedane ;:145 .
Och mam pecha :(
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

A mnie i tak udało się w raju co nie co wybrać. Może dobrze, że niektórych roślin nie ma, bo trochę by to kosztowało :D
Awatar użytkownika
Iw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu, tak na to nie patrzyłam :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

W raju kupiłam stanowczo za mało :D
Przyszłam się pochwalić, że miłek wiosenny jednak się pojawił :D Prawie straciłam nadzieję, a dzisiaj zobaczyłam DWA pączki. Do kwitnienia jeszcze trzeba poczekać, ale zadowolona jestem ogromnie.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Janku znalazła się ta biała pełna przylaszczka od Ciebie/ chyba 2 lata temu ją dostałam / , ma jeden malutki kwiatek i ze 3 listki , ale cieszę się że jest ;:138 ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
magry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko- Nie kupuję już wszystkiego co mi się podoba.Teraz też przywiozłem za dużo na zasadzie bo nie mam i latam jak kot z pęcherzem.Nie masz
pierwiosnków ale za to jakie masz przylaszczki ! Pierwiosnki chciałaś chyba pełne.Ja zamówienie składałem 1.01 i wtedy wszystkie były.

Ania- No właśnie !.Ja tak kupowałem obuwiki na all.Co jakiś czas klikałem i patrzyłem czy ktoś kupił.No wreszcie kupił.Co za ulga.Kupię więcej co innego.
Teraz też są ale już mi przeszło.

Ewa- Nie poganiaj czasu bo w lipcu zimowity zakwitną.U mnie jeszcze są całe gołe place.Wszystko siedzi pod ziemią.A dzisiaj był szron.

Genia- No to bomba.Będziesz mieć już wszystkie kolory.

Obrazek
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”