Tez uważam , że to już nastał czas kwitnienia piwoni , u mnie kończy przekwitać
młokosiewicza , ale ta bordo / jeśli taka jest w rzeczywistości/ to bardzo leży mi na sercu, czyli po prostu jest piękna
Wici palić,pospolite ruszenie zwoływać,łopaty w łapki i Ostatni zajazd na Pomorze zarządzić.Można też posłusznie w kolejce stanąć bo kiedyś Iza będzie
mieć tego za dużo.Ja z Iwonką Iw stoimy.Chyba drugi jestem.Za wszystkim co dają bo mi się wszystko podoba.
Iwona sezon piwoniowy juz sie zaczol pare dni temu ale zdjecia cos mi nie wychodza
W tym roku nie wiem czy mi sie tylko wydaje ale wszystko kwitnie na raz i nawet nie wiem czym mam sie cieszyc Ania na pewno co jakis czas bedziesz na cos chorowala ale to ma każdy z nas
Teresa ta piwonia ma taki kolor i ma nawet nazwe tylko musze poszukac Janku rosliny sie rozrastaja i na jednej rabacie mam juz za gesto Zawsze mozna cos wykopac.
Jezu kochany Iza, te Twoje kwiaty, skąd one u Ciebie się biorą takie cudne, a piwonie no brak języka wiadomo . Po co ja do Hortulusa jadę, otwórz swój ogród dla zwiedzających
Ania ten anemon ma wielkiego kwiata i jest najpiekniejszy z moich wszystkich Iwona moj ogrod jest calkiem normalny tylko rosnie w nim troche ciekawych roslin ale nie jest tak wypielegnowany jak twoj.Jak sie troche wyrobie to zapraszam Maria te Polygonatum jest u mnie od jesieni i nie myslalam ze tak mi sie bedzie podobac
Iza, cudowne Epimedium Pink Champagne
I u mnie zakwitło Trillium grandiflorum Snowbuting. Jednego dnia stało jak żołnierz, drugiego leżało nadgryzione , przez co
Ania staram sie zeby na zdjeciach ich nie bylo widac Iwona szkoda ze ci cos podgryzlo T.Snowbuting .Moj u mnie rosnie juz pare lat ale ostatnie dwa lata nie kwitl i go znalazlam w tym roku w piwoniach .Dlaczego go tam przesadzilam do dzisiaj sie zastanawiam Wiesia Trillium grandiflorum jest bardzo ladne i mi sie zawsze podobalo
Chociaz nie jestem iryskowa ale jakies tam rosa w ogrodzie