Aniu, brawo gratuluję pięknie wszystkie zakwitły, ale ta różowa, oraz kanarkowa hybrydka jest śliczna.. Co ja mówię, wszystkie pięknie kwitną!!!
Szkoda mi że nie spotkałam tylko takiego kanarkowego jak Twój. Chociaż podobnego. he,he.. zazdroszczę.
"Rośliny to zdrowe uzależnienie, nie choroba.."
Pozdrawiam , Emila ?
Ania Jedno kwitnienie ładniejsze od drugiego. Piękne kwiaty na tych Twoich hybrydkach. A mini uroczy, piękne ma ubarwienie i takie intensywne a Phal. Speciosa już czekam z niecierpliwością aż pochwalisz się jego kwiatami
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... " Moje storczyki - Karnova
Licytowalam Potinare ale nie wylicytowalam zagapilam sie i przegapilam licytacje bo komp mi siadl a na telefonie nie zdazylam.. A to Ty sprzedawalas? moze masz jeszcze?
Nie, ja tylko jestem kupującym Dlatego pytam, ponieważ pojawił się Phalaenopsis krzyżówka z Phal. venosa za 30zł i ktoś mnie ubiegł, przy zakupie nick kupującego jest ukryty, widać tylko pierwszą i ostatnią literę, tutaj mi jakoś spasował twój nick z forum
Hehe.. Nie, nie kupowalam zadnego storczyka teraz, wiec nie ja za tym stoje dziekuje za link na pw, na pewno skorzystam tylko jak komp naprawie ;)
Kasiu mini po zakupie szybko przekwitla a to moje pierwsze kwitnienie u niej wiec nie potrafie Ci udzielic odp ;-) starsze kwiaty na pewno sa lekko jasniejsze ale w moim odczuciu ciagle soczyste
Śliczna jest Twoja mini - nic dziwnego, że ją uwielbiasz . Kanarkowy też bardzo fajny. Jak duża różnica, pomiędzy wybarwieniem, poszczególnych kwiatków u niego .
Właśnie. Ciekawe jak on kwitnie? Obiecuję, żeby być zaskoczoną, nie będę przeglądała internetu w jego poszukiwaniach.
Choć nie wiem, jak długo dam radę wytrzymać. Niecierpliwie czekam i ja.
"Rośliny to zdrowe uzależnienie, nie choroba.."
Pozdrawiam , Emila ?