Nie nadążam za ilością wpisów z które bardzo Wam dziękuję
Zwkwiat bardzo Tobie dziękuję za miłe słowa! Cieszę się, że nie nudzisz się u mnie. Zapraszam częściej!
Chalaputkowo dla mnie to też kłopot z zimującymi roślinami w donicach! Jak są małe to żaden kłopot, ale mam kilka dużych potwór, których sama nie wniosę do domu! Szkoda oleandra, ale muszę Tobie powiedzieć, że raz przezimowałam swoje giganty - prawie 2 metrowe - w nieogrzewanym garażu i mimo niewielkiego przymrozku ładnie przezimowały!
Iw witaj! Wielkie dzięki za ujawnienie się i przemiły kontakt! Już nie mogę doczekać się roślin!
Na szczęście na razie wszystkie rośliny się mieszczą, bo większość to maluchy! Ale jak podrosną to wtedy będę się martwić
Kamil888 dziękuję!

Miło jest usłyszeć tak ciepłe słowa!
Koziorozec również gorąco pozdrawiam. Kolekcja koleusowa trochę się rozrosła i zajmuje coraz więcej miejsca! Ciągle odkrywamy nowości, które po jakimś czasie, w magiczny sposób, rosną już w naszym ogrodzie lub na parapecie

Koleusy nie były wysiane! Zdobyłam ich maleńkie szczepki.
Maniusika jak wszystko dobrze pójdzie tona wiosnę wybierzesz sobie kolesusy dla siebie
Lilia św. Antoniego pięknie pachnie, ale w tym roku coś zjadło jej liście
Karolacha 
bardzo polecam uprawę koleusów. To piękne i kolorowe rośliny, które można sadzić do donic lub bezpośrednio do gruntu! Utworzą oryginalne kompozycje w ogrodzie!
PEPSI obiecuję, że póki jeszcze ładnie wyglądają będę ciągle je pokazywać!
Trzynastka koleusy zimuję w najbardziej słonecznym pomieszczeniu! W okresie zimy nie znoszą przelania! Budleje kupiłam jako małe sadzonki - nie mam czasu ani miejsca na wysiemy
Baseda trzymam kciuki za Twoją budleję
Anym faktycznie - ta lilia pachnie obłędnie
Anabuko1 ja swoich koleusów nie wysiewałam. Wolałam poszukać szczepek - przynajmniej nie miałam niespodzianek!
Bartosz les 
Tak - to pachnąca lilia św. Antoniego
Ignis05 nie widziałam, że mieszkam w "zagłębiu" szkółek

Lepiej żebym o wszystkich nie wiedziała, bo chyba musiałabym się zadłużyć! Koleusy można przezimować - zobaczymy ile przeżyje!
Fraszka_1
Babciabenia dziękuję w imieniu liliowców!
Mati1999 wielkie dzięki za pochwały
Persymona koniecznie musisz mieć koleusy, to bardzo wdzięczne rośliny! Moje chryzantemy jeszcze nie zakwitły
Juni koleusy zachwycają chyba wszystkich. Zaczęłam skromnie od kilku sztuk. Teraz mam około 50 odmian!
Chyba tym razem nie będzie zdjęć koleusów
Coś innego dla odmiany!