actus pisze:U Kasi na 30 str nic takiego nie ma!:) Jak mowie ,to jest Germaine Vincent ,ale nie taki jak moj "wyplosz"
AAaaaa cuudny będzie

actus pisze:U Kasi na 30 str nic takiego nie ma!:) Jak mowie ,to jest Germaine Vincent ,ale nie taki jak moj "wyplosz"
No taki wlasnie ma byc dziecinko kochana.Reklamacje przyjmuje dopiero jak zakwitnieCallanthe pisze:Mnie tam się bardziej podoba Germain Vincent więc mam jednak nadzieję, że to będzie Vincent ten mocno różowy
Nie oddaje choćby wyrosły z niego stokrotkiactus pisze:No taki wlasnie ma być dziecinko kochana.Reklamacje przyjmuje dopiero jak zakwitnieCallanthe pisze:Mnie tam się bardziej podoba Germain Vincent więc mam jednak nadzieję, że to będzie Vincent ten mocno różowy
actus pisze:Pati!!!!!!!!!!!Mam pedzik na Wandzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jesoooooooooooooooooooooooooooooooo![]()
![]()
Tak myślę i mam wrażenie, że widziałam takie wazony w IKEILolivette pisze:Tez trzymam kciuki za szybki pedzik![]()
U nas znalazlam takie szklo w takiej samej cenie badz drozsze jak sam storczykChcialam na poczatku takie oslonki pokupowac
Może powinnaś kupić małe akwarium? Ja mam takie, że się zmieści około 6 sztuk, tak mi się wydaje i nie jest drogie. W zoologicznym dałam za nie jakieś 20 złDufin pisze:no wszystko pięknie ale ja bym na ten keramzyt dała podstawkę albo zakrętkę od słoika bo mech Ci pociągnie wodę z keramzytu ;) swoją drogą bardzo ładne to szkło, szukałam kiedyś podobnego ale w większych rozmiarach na 9 maluchów, no ale nie znalazłam w rozsądnej cenie